Pesisvihje: Joensuu – Sotkamo, Game 1

Superpesis Playoffs | Vvihjeet.com

Superpesiksen välierät pamahtavat käyntiin tänään yhden ottelun voimin, kun Mehtimäelle Joensuun Mailan vieraaksi saapuu Sotkamon Jymy. Sarjasta on tulossa kaikkien ennusmerkkien mukaan upea ja korkeatasoinen taistelu kahden mestarisuosikin välillä. Kannattaakin tutustua vielä ottelusarjan ennakkoomme, jossa sarjan asetelmat käydään läpi huolella. Nyt lyödään pöydälle myös ensimmäinen pelivihje!

Joensuun Maila – Sotkamon Jymy

Valinta: Alle 10,5 juoksua (1.72)

Ennakossamme on käyty läpi joukkueiden lähtökohdat välieräsarjaan, ja selvääkin selvempi asia on se, että molemmat jengit lähtevät liikkeelle ulkopelin pitävyydestä. JoMan ulkokenttä päästi puolivälierissä Tahkoa vastaan keskimäärin 3,3 juoksua ottelua kohden, ja Jymyllä sama lukema Ankkureita vastaan oli tasan 3.

Joukkueiden vahvassa vireessä olevat lukkarit Mika Väisänen sekä Toni Kohonen pitävät huolen siitä, ettei helpolla tilanteita sisäpelissä tulla rakentelemaan. Lisäksi ottelusarjojen ensimmäisissä otteluissa nähdään usein jo valmiiksi hermostuneita lyöntisuorituksia, joten molempien joukkueiden titaaniset ulkokentät tulevat pitämään juoksumäärät vähissä.

Lapulle ruksataankin tänään alle 10,5 juoksua kertoimella 1.72. Vaikka juoksuraja on vedetty kohtalaisen alas, pitäisi sen riittää helpostikin Mehtimäen illassa. Ottelu voi aivan hyvin ratketa ainoastaan muutamaan juoksuun tärkeissä paikoissa. Näillä eväillä kohti iltaa!

Aiheeseen liittyvät uutiset