Pesisvihje: Vimpeli – Jyväskylä, Game 1

Pesäpallo | Vvihjeet.com

Aiemmin tänään sivuillemme ilmestyi kattava ennakko koskien illalla alkavaa Veto – Kiri -välieräsarjaa. Ensimmäinen matsi pelataan Vimpelin Saarikentällä, ja nyt on aika iskeä kehiin myös pelivihje iltaa varten. Eilen välierät avattiin vihjeiden osalta tyylikkäästi, kun JoMa – SoJy -pelin under napsahti kotiin 1.72 kertoimella, ja samoilla linjoilla ollaan myös tänään!

Vimpelin Veto – Jyväskylän Kiri

Valinta: Alle 13,5 juoksua (1.85)

Ennakostamme löytyy kaikki tarvittava tieto tätä sarjaa koskien. Tämän illan kokoonpanot julkaistiin hetki sitten, ja ne tarjosivatkin melkoisen yllätyksen, sillä Kirin sairastuvalla ollut kakkoslukkari Perttu Hautala palaa tänään kokoonpanoon Jani Karppasen ollessa kuitenkin sivussa. Näin ollen 2. pelinjohtajaa Juhani ”kalastajahattu” Lehtimäkeä ei ainakaan tänään lautasella nähdä. Täydessä kunnossa Hautalakaan ei varmasti kuitenkaan ole.

Tässä sarjassa on potentiaalia runsasjuoksuisempiin matseihin mitä JoMa – SoJy -sarjassa, mutta tänään uskomme kuitenkin siihen, että ensimmäisessä ottelussa nähdään vielä sisäpelin osalta tunnustelevia suorituksia ja asetelmien hakua.

Vimpeli tulee varmasti kotikentälleen heti alusta alkaen kovaa, ja avainkysymys onkin se, miten Kirin ulkokenttä Hautalan johdolla pystyy kestämään Vedon rynnistyksen. Vimpelin ulkokenttä sen sijaan on kovassa iskussa eikä tule varmasti antamaan helppoja juoksuja jyväskyläläisille.

Lisäksi sään puolesta olosuhteet ovat tänään hieman koleahkot ja sateiset, joten paras mahdollinen lyöntikeli ei illalla missään nimessä ole. Näiden perustelujen siivittämänä lapulle ruksataankin alle 13,5 juoksua pelaamisen arvoisella kertoimella 1.85.

Aiheeseen liittyvät uutiset