Pesisvihje: Vimpeli – Jyväskylä, Game 3

Superpesis Playoffs | Vvihjeet.com

Superpesiksen välierät ovat jälleen kerran, kaikesta huolimatta, osoittautumassa ainoastaan tulevan eeppisen finaalisarjan esinäytöksiksi. Sotkamon Jymy otti eilen nöyrän vaatimattoman 36. perättäisen pudotuspelivoittonsa ja katkaisi sarjan JoMaa vastaan mestarin elkein 3-0. Tänään Vimpelillä on kotikentällään myös katkaisun paikka sarjassa Jyväskylää vastaan, joten pikkuhiljaa voidaan jo alkaa suuntaamaan katseita lauantaina alkaviin finaaleihin. Kaivetaan kuitenkin vielä tähän päivään hyvä peli-idea!

Vimpelin Veto – Jyväskylän Kiri

Valinta: Yli 14,5 juoksua (1.68)

Urheilussa mikään ei ole ikinä täysin varmaa, mutta Vimpeli tulee tänään hyvin suurella todennäköisyydellä katkaisemaan oman välieräsarjansa Kiriä vastaan ja marssimaan Superpesiksen finaaleihin Sotkamon tanssipariksi. Saarikentällä Vimpeli on äärimmäisen kova ja tulivoimainen, eikä sillä pitäisi enää tänään kovin suuria paineita niskassaan olla.

Jyväskylä latasi kaikki hihasta löytyvät paukkunsa lauantain kotiotteluun, mutta joutui silti taipumaan Vedolle miehekkään taistelun jälkeen 0-2 (1-2, 0-1). Loukkaantumisten riivaaman Kirin esitys oli lähtökohtiin nähden jopa loistava, ja joukkue pystyi voittamaan mm. kamppailun kolmostilanteet. Vedon rutiini oli kuitenkin liikaa, ja Kiri alkaakin hiljalleen suunnata katseita kohti sille tärkeää pronssiottelusarjaa.

Vimpelin kotivoitolle ei tänään pelaamisen arvoista kerrointa tarjota, mutta sen sijaan hyvä idea on lähteä hakemaan lapulle yli 14,5 juoksua kertoimella 1.68. Saarikentällä lähtökohdat ovat täysin erilaiset kuin Hippoksella, ja juoksuja tullaan näkemään runsaasti hyvässä lyöntikelissä. Todennäköisesti pallo eksyy jälleen kerran jos toisenkin Savonjokeen kunnarin arvoisesti.

Aiheeseen liittyvät uutiset