Pesisvihjeet: Pleijarit käyntiin tänään!

Superpesis Playoffs | Vvihjeet.com

Superpesiksen pudotuspelit startataan käyntiin tänään! Ensimmäinen kierros pelataan kuumissa tunnelmissa sekä sään että varmasti myös matsien osalta. Otteluparit on jo meidän toimesta analysoitu perusteellisesti, ja kattavat ennakot sarjoista löytyvätkin sivuiltamme:

Veto-PattU ja JoMa-Tahko –> ENNAKKO

Jymy-Ankkurit ja Kiri-KPL –> ENNAKKO

Nyt kuitenkin ensimmäisten pelivihjeiden pariin!

Vimpelin Veto – Pattijoen Urheilijat

Valinta: Ei peliä tähän.

Ennakostamme löytyy liuta perusteluja sille, miksi Vimpeli ei tule tässä sarjassa häviämään otteluakaan. Kerroin kotivoitolle tänään on mitä on, eikä 1.18 ole oikeastaan missään olosuhteissa urheilussa kovin kannattava valinta.

Over/Under-raja on isketty melko korkeaan 15,5 juoksuun, mikä tietyllä tapaa houkuttelisi kokeilla 1.90 kertoimella underia, sillä pudotuspelien avauksissa nähdään usein sisäpelin osalta hermostuneita suorituksia. Vedon tulivoima huomioiden tämä kohde jätetään kuitenkin väliin.

Sotkamon Jymy – Alajärven Ankkurit

Valinta: Alle 13,5 juoksua (1.96)

Tähän kohteeseen löytyy erinomainen pelivalinta! Jymy lähtee pudotuspeleihin aina ulkopelin kautta, eikä Ankkureille ole tiedossa yhtään helppoa ajolähdön rakentamista. Ankkureiden tilanteiden rakentelu oli jo KaMaa vastaan sunnuntaina luokatonta, ja nyt vastassa on moninkertaisesti vahvempi ulkokenttä Toni Kohosen johdolla.

Runkosarjassa joukkeet kohtasivat kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla otteluissa nähtiin yhteensä 9 juoksua. Jymy tulee hoitamaan pleijariavauksen Hiukassa rutiinilla, mutta juoksujuhlat ovat epätodennäköiset. Kerroin 1.96 underiin maistuu!

Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko

Valinta: 1 (1.42)

Joensuu pesi Hyvinkään kaikissa runkosarjan neljässä kohtaamisessa puhtaasti 2-0 ja on suursuosikki sarjan voittoon. Etenkin kotonaan Mehtimäellä JoMa tulee olemaan läpi pleijareiden äärimmäisen vaikeasti lyötävissä.

Edellinen keskinäinen ottelu sunnuntaina Pihkalassa oli vähäjuoksuinen, mutta alle 13,5 juoksua ei silti tänään Mehtimäen illassa tarjotuilla kertoimilla houkuttele molempien joukkueiden lyöntipotentiaalin tietäen.

Suoran kotivoiton kerroin 1.42 riittääkin tänään niukasti pelaamisen arvoiseksi kohteeksi, sillä niin kova JoMa on kotonaan. Seuraavassa ottelussa Pihkalassa tilanne saattaakin olla sitten toinen.

Jyväskylän Kiri – Kouvolan Pallonlyöjät

Valinta: ML 2 (2.03)

Ennakolta selvästi tasaisimman otteluparin lähtökohdat avausotteluun ovat jännittävät. Ennakossamme arvioimme Kouvolan menevän tästä parista jatkoon vasta Game 5 kautta, ja yksittäiset ottelutkin tulevat varmasti olemaan tasaisia.

Kirillä on tänään kotietu, mutta KPL onnistui jo runkosarjassa voittamaan jyväskyläläiset Hippoksella pelatussa ottelussa. KPL päätti runkosarjan vakuuttavaan voittoputkeen, ja joukkue pääsee tänään vieraissa avaamaan pleijarit paineettomammin kuin Kiri kotiyleisön edessä. Uskonkin vahvasti, että Kiri ei kestä tänään avausottelun paineita, vaan Kopla tulee ryöväämään kotiedun itselleen. Moneyline-kerroin 2.03 on todella hyvä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset