Pesisvihjeet: Sotkamo – Vimpeli, Game 2

Superpesis Playoffs | Vvihjeet.com

Pesisfinaalit jatkuvat aivan tuokion kuluttua Sotkamon Hiukassa ottelulla numero 2. Täällä suunnalla nukuttiin Huuhkajien Ateena-reissun takia sarjan ensimmäinen matsi eilen, mutta tänään ehditään juuri parahiksi vielä lyömään pesisvihjeet tiskiin! Nyt kannattaa nauttia!

Sotkamon Jymy – Vimpelin Veto

Valinta: 1 (2.20 ) / Alle 10,5 juoksua (1.85)

Eilisessä ottelussa Vimpeli piti kotietunsa Saarikentällä ja onnistui katkaisemaan Jymyn 36 pudotuspeliottelua kestäneen voittoputken. Vedon aseet Jymyä vastaan olivat tältä kaudelta tuttuja; läpilyöntejä, läpilyöntejä ja läpilyöntejä. Niiden puolustamisessa Jymyllä on vielä mietittävää.

Eilen juoksuja taottiin oikein urakalla, mutta tänään Hiukkaan siirryttäessä kenttäolosuhteet muuttuvat, ja todennäköisesti molemmat tulevat myös tiivistämään ulkopeliään. Finaaleille on viime vuosina ollut tyypillistä vähäjuoksuisuus, joten uskomme tänään, että eilinen oli poikkeus. Alle 10,5 juoksua kertoimella 1.85 on hyvä valinta lapulle.

Jymy on myös tänään kotietunsa ansiosta ennakkosuosikki. Uskon, että tässä sarjassa kotiedun merkitys on vielä tavallistakin suurempi, ja molemmat ottavat kotivoittoja aina Saarikentällä pelattavaan viidenteen matsiin asti. Jymyn kerroin 2.20 on tänään myös ehdottomasti pelaamisen arvoinen.

Aiheeseen liittyvät uutiset