Pesisvihjeissä tänään todellinen titaanien taisto!

Pesisvihjeet | Vvihjeet.com

Eilisestä Superpesis-vihjeestä muodostui lopulta täysimittainen pannukakku, kun Kiri pesi kasvonsa kotonaan huolella ja marssi vakuuttavaan 2-0 voittoon Tahkosta kuin uudestisyntyneenä. Homma kuitenkin jatkuu jo tänään, eikä ihan turhalla ottelulla jatkukaan. Mehtimäellä pelataan nimittäin sarjan kärkikamppailu Joensuu – Vimpeli.

Joensuun Maila – Vimpelin Veto

Valinta: X (2.50)

Superpesiksessä pelataan tänään todellinen huippukamppailu, kun yhteen iskevät sarjan kärjessä tasapisteissä olevat Vimpeli ja Joensuu. Tänään panoksena voi olla jopa runkosarjan voitto, kun otteluita on jäljellä enää kaksi kappaletta. Myös Sotkamo väijyy kärkikaksikkoa kolmen pisteen päässä, joten runkosarja huipentuu tällä kaudella lähes ennennäkemättömällä tavalla.

Asetelmat eivät voisi illan kamppailuun enää paljon tasaisemmat ja mielenkiintoisemmat olla. JoMa on ollut suorastaan vakuuttava kotonaan Mehtimäellä, ja joukkueella oli alla seitsemän ottelun voittoputki ennen sunnuntain Sotkamo-tappiota. Etenkin joukkueen ulkopeli on ollut läpi kauden ihailtavan tiivistä.

Myös Vimpeli on äitynyt karmaisevan kovaan vireeseen loppukautta kohti. Joukkueella on kymmenestä edellisestä ottelusta ainoastaan yksi tappio, joten Veto matkustaa tänään Joensuuhun tulikuumana. Vimpeli on ollut myös Superpesiksen lyöntivoimaisin joukkue mm. Janne Mäkelän ja Henri Puputin johdolla.

Kotietu kallistaa tänään vaakakuppia aavistuksen verran Joensuun suuntaan, mutta Vimpeli on niin kovassa vireessä, että tasapelin riski tässä valtavien panosten ottelussa on huomattavasti normaalia suurempia. Kumpikaan joukkueista ei ottelua halua hävitä, joten luvassa voi olla myös tarkkaa peliä. Lapulle lähdetään siis hakemaan ristiä mukavalla 2.50 kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset