Poiminnat Capital One Cupin ensimmäisen kierroksen otteluista!

CapitalOneCup | Vvihjeet.com

Perinteinen Capital One Cup alkaa tänään. Cup-otteluissa nähdään usein yllätyksiä ja tästä syystä ottelut kiinnostavat aina suurta yleisöä. Tänään betsit pelataan kuitenkin pääosin ennakkosuosikkien kautta.

Wolverhampton – Newport

Valinta: Wolves -1,5 (1,72)

Wolves on jälleen yksi Championshipin nousijaehdokkaista. Wolves avasi kautensa komeasti nappaamalla 1-2 vierasvoiton Blackburnista.

Wolves kohtaa kotonaan cupin avauskierroksella kakkosliigassa operoivan Newportin. Kotijoukkue lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Vierasjoukkue Newport hävisi kauden avauksessaan Cambridgelle tylysti 3-0. Newport taisteli vielä viime kaudella noususta ykkösliigaan, mutta nyt tilanne on toinen.

Newportin pelajabudjetti on pienentynyt merkittävästi viime kaudesta sillä joukkueen puheenjohtajana toiminut miljonääri Les Scadding jätti seuran. Lisäksi viime kauden kokoonpanosta on lähtenyt peräti 15 pelaajaa ja materiaali on tällä hetkellä erittäin ohut.

Joukkueiden tasoero on suuri. Kun tähän lisätään vielä Newportin ohut materiaali niin kotijoukkueen pitäisi suoriutua pelistä ilman sen suurempia puristuksia.

Accrington – Hull

Valinta: Hull (1,55) / Hull -1,5 (2,50)

Kakkosliigassa pelaavan Accringtonin arpaonni ei ollut kovinkaan suotuisa sillä joukkue kohtaa heti ensimmäisellä kierroksella Hull Cityn.

Accrington pelasi vahvan pre-seasonin, mutta monet tahot ovat tästäkin huolimatta arvioineet joukkueen mahdollisten putoajien joukkoon.

Vierasjoukkue Hull City kuuluu Championshipin nousijasuosikkien joukkoon. Steve Brucella on käyttössään sarjatasoon nähden hyvä materiaali, joten nousu takaisin Valioliigaan on realistinen tavoite.

Vieraiden hyökkäyspäästä löytyy Nikica Jelavicin ja Ahmed Elmohamadyn tasoisia kavereita. Lisäksi keskikentän kaksikko HuddlestoneLivermoore kestää vertailun minkä tahansa Championship-porukan kanssa.

Bruce totesi ottelun alla ettei hänen joukkueensa tule aliarvioimaan kotijoukkuetta. Hull saattaa lepuuttaa osaa pelaajistaan, mutta materiaalietu on tästäkin huolimatta niin kova, että en jaksa uskoa tässäkään ottelussa yllätyksiin.

Muut valinnat:

Port Vale – Burnley 2 (1,86)

Rotherham – Cambridge – Molemmat joukkueet tekevät maalin (kyllä)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset