Poiminnat illan aikaisiin MLB-otteluihin!

Baseball | Vvihjeet.com

MLB:ssä pelataan taas tänään kasapäin otteluita. Otetaampa koppi illan aikaisista peleistä. Jatkuuko Angelsin hurja vire vai katkaiseeko Twins Angelsin voittoputken? Pystyykö Mariners horjuttamaan Tigersia tänäänkään?

Angels – Twins

Kotijoukkue hakee jo kahdeksatta perättäistä voittoaan, kun se kohtaa Twinsin sarjan viimeissä ottelussa. Angels on voittanut sarjan kaikki pelit enkä jaksa uskoa, että tahti muuttuu tänäänkään.

Angelsin kummulla aloittaa tänään Garret Richards, joka pelasi kauden parhaan pelinsä edellisessä syöttövuorossaan. Richardsin seitsemän edellisen ottelun era on hyvä 2.12. Tämän lisäksi Richards on ollut erittäin vahvassa vedossa kotiotteluissa.

Vierailija Twins heittää tänään kummulleen ex-Angels Ervin Santanan, joka nollasi edellisessä ottelussaan Oaklandin. Tänään vastassa on tulikuuma lyöntiosasto ja en jaksa uskoa, että Santana pystyy kääntämään ottelua Twinsin hyväksi.

Luotto kotijoukkueeseen on kova, joten lapulle valitaan Angels (1,69) sekä Angels -1,5 (2,28).

Tigers – Mariners 

Kotijoukkue Tigers lähtee hakemaan tänään paluuta voittokataan David Pricen johdolla. Pricelle on tehty 22-edellisen syöttövuoron aikana ainoastaan kolme juoksua ja mies on todella hyvässä iskussa.

Vaikka Pricen mahdollisesta siirrosta on huhuiltu jo pitkään niin mies sanoi taannoin haastattelussa, että rakastaa pelaamista Tigersissa eikä hän mieti siirtokuvioita ennen aikojaan.

Mariners iskee kummulle Hisashi Iwakuman, joka on pelannut vahvasti kahdessa edellisessä ottelussa. Iwakuman edellinen heikko peli oli juuri Tigersia vastaan jolloin miehelle iskettiin viiden syöttövuoron aikana peräti viisi juoksua.

Luotan syöttäjien taistossa enemmän Priceen kuin Iwakumaan, joten betsit pelataan kotijoukkueen kautta. Odotan pelistä vähäjuoksuista, mutta Iwakuman romahdus on mahdollinen.

Lapulle valitaan Tigersin voitto kertoimella (1,81).

 

Aiheeseen liittyvät uutiset