Poiminnat päivän Suomifutis-otteluista!

Veikkausliiga | Vvihjeet.com

Veikkausliigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Jaro isännöi HIFK:ä ja toisessa kamppailussa Klubi kohtaa kotonaan KTP:n. Myös Ykkösessä pelataan tänään kolme ottelua. Me löysimme tänään pelattavaa molemmista sarjoista.

Jaro – HIFK

Kotijoukkue Jaro lähtee hakemaan kauden avausvoittoaan vierailija HIFK:sta. Jaro hävisi edellisellä kierroksella Mifkille 4-3 tapahtumarikkaan ottelun päätteeksi.

Jarolta puuttuu tänään loukkaantumisten takia ainakin Jonas Emet, Mathias Kullström sekä David Carlsson. Lisäksi Denisin sekä Saran pelikunto on pieni arvoitus ja Walter Moore on pelikiellossa.

Jaro on tehnyt vähintään yhden maalin kolmessa edellisessä ottelussaan ja kyseiset ottelut ovat olleet muutenkin maalirikkaita.

HIFK lähtee hakemaan vieraspisteitä SJK:lle kärsityn tappion jälkeen. HIFK on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden, mutta toisaalta vastassa on ollut kovia joukkueita HJK mukaanlukien.

HIFK ei ole jäänyt kertakaan maaleitta viidessä edellisessä ottelussaan vaikka pisteitä ei ole kertynyt toivottuun tahtiin.

Jos Jaro joutuu pelaamaan ilman Denisiä niin se tulee verottamaan tehoja hyökkäyspäässä. Tästä huolimatta uskon, että tänään tullaan näkemään maaleja kentän molemmissa päissä.

Lapulle valitaan molemmat joukkueet tekevät maalin, kertoimella (1,72).

Haka – Oulu

Valkeakoskella vietetään parhaillaan suurta ”kansanjuhlaa”, kun Työväen musiikkitapahtuma on käynnissä. Perinteitä kunnioittaen Haka pelaa kotiottelunsa ”musarilauantaina” ja tupa tulee olemaan varmasti täynnä.

Haka nappasi edellisellä kierroksella makoisan voiton Porin Jazista, kun seuraikoni Jarno Mattila tuikkasi pallon verkkoon lisäajalla. Maukas kotivoitto toi varmasti lisää itseluottamusta vaikeiden otteluiden jälkeen.

Ykkösen paras kotijoukkue Haka ei ole hävinnyt ”Tehtiksellä” vielä kertaakaan tällä kaudella ja siitä tullaan pitämään varmasti lujaa kiinni myös tänään. Haka saa tänään kokoonpanoonsa Mikko-Petteri Latosaaren, joka on kärsinyt pelikieltonsa.

Vierasjoukkue Oulu on ollut vahvassa vedossa viimeaikoina. Oulu on voittanut kolme ottelua putkeen 1-0 tuloksella. Oulu on päästänyt neljässä edellisessä ottelussaan ainoastaan yhden maalin.

Oulun puolustuspeli on ollut hyvällä tasolla, kuten tuloksetkin kertovat, mutta hyökkäyspäässä joukkueella on vielä paljon parannettavaa. Oululla riittää parannettavaa myös vieraspelaamisessa nimittäin Oulu on voittanut kahdeksasta vierasottelustaan vain kaksi.

Uskon, että tänään ”Tehtiksellä” tullaan näkemään kova ja vähämaalinen kamppailu. Lapulle valitaankin under 2,5 maalia kertoimella (1,96).

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset