Poiminnat Sunnuntain aikaiselle MLB-kierrokselle!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Sunnuntain kunniaksi aikaiselle MLB-kierokselle löydettiin peräti kuusi maistuvaa peli-ideaa. Päivän ensimmäiset pelit starttaavat jo klo 20:05.

Blue Jays – Tigers

Valinta: Blue Jays -1,5 (1,88)

Kotijoukkue Blue Jays lähtee hakemaan kolmatta perättäistä voittoaan alavireisestä Tigersista. Eilen Blue Jays iski tauluun murskaavat 15-1 lukemat. Blue Jays on iskenyt kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa peräti seitsemän home runia.

Blue Jays on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan kahdeksan . Lisäksi Blue Jays on hävinnyt 17 edellisestä kotiottelustaan vain kolme.

Tänään Blue Jaysin kummulla aloittaa Mark Buehrle, jonka otteet ovat ailahdelleet viime aikoina. Miehen kahden edellisen ottelun era on surkea 8.10, mutta seitsemän edellisen kotistartin lukema onkin jo huomattavasti parempi 2.81.

Vierasjoukkue Tigersin pudostupelipaikka on karannut käsistä jo ajat sitten ja se näkyy joukkueen tekemisessä. Kun joukkueen lyöntipelikin on tökkinyt pahasti viime aikoina niin tulokset ovat olleet surkeita.

Tigers koettaa kääntään kelkkansa Alfredo Simonin johdolla. Se ei tule olemaan helppoa sillä Simonille on isketty neljässä edellisessä ottelussa 18 juoksua ja miehen era näissä peleissä on surkea 6.48.

Kotijoukkue jyrää tänään Tigersin yli ja jatkaa vahvaa menoa eiliseen tapaan!

Tamba Bay Rays – Kansas City

Valinta: Kansas City yli 3,5 juoksua (1,86) / Kansas City -1,5 (2,60)

Kotijoukkue Raysin viisi tappiota kuudesta edellisestä kamppailusta ovat sysänneet joukkueen jo kenties ratkaisevan kauaksi viimeisestä ”villikortti paikasta”.

Rays saa tehdä hurjan paranukksen mikäli se haluaa voittaa tänään sillä vastaan asettuu yksi sarjan kuumimmista ja parhaimmista joukkueista. Rays on hävinnyt tällä kaudella kaikki kuusi Kansas Cityä vastaan pelattua ottelua.

Raysin kummulla aloittaa Nathan Karns. Karnsille iskettiin edellisessä ottelussa kolmen syöttövuoron aikana peräti viisi juoksua. Miehen viiden edellisen ottelun era on 5.25.

Vierasjoukkue Kansas City lähtee hakemaan kauden seitsemättä perättäistä voittoaan Raysista. Joukkue on hävinnyt 18 edellisestä Raysia vastaan pelatusta ottelusta vain kolme.

Kansas Cityn kummulla aloittaa Danny Duffy, jonka esitykset ovat olleet hieman ailahtelevia. Tästä huolimatta mies on hävinnyt vain kertaalleen viidessä edellisessä pelaamassaan ottelussa.

Vieraiden lyöntiosasto on sen verran hurjassa vedossa, että tänään luotetaan reiluun vierasvoittoon!

Muut valinnat:

Brewers – Reds yli 8 juoksua (1,74)

Twins – Astros yli 8 juoksua (1,82)

Astros ML (1,76)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset