Poiminnat yön MLB-kierrokselle!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Viime yön MLB-valinnat napsittiin taskuun mukavasti 3/3 tuloksella. Tälle yölle saatiin poimittua neljä mukavaa kohdetta pelattavaksi.

Rangers – Astros

Valinta: Alle 10 juoksua (1,70)

Kotijoukkue Rangers lähtee hakemaan kolmatta perättäistä voittoaan Astrosista. Houston on voittanut kuusi seitsemästä edellisestä kotiottelustaan eli kotona on kulkenut hyvin edellisessä otteluissa.

Rangersin syöttäjänä aloittaa Nick Martinez, joka nappasi voiton kuuden perättäisen tappion jälkeen. Martinez on ollut vahva Astrosia vastaan pelatuissa otteluissa. Miehen era kolmessa edellisessä kohtaamisessa on vahva 1.59.

Vierasjoukkue Astros on hävinnyt yhdestätoista edellisestä vierasottelustaan peräti 10. Tänään joukkue koittaa kääntää kelkan Scott Kazmirin johdolla.

Kazmir on ollut jäätävän kovassa vedossa siirryttyään Astrosiin. Miehelle ei ole tehty vielä juoksuakaan Astros-paidassa. Kazmir on tällä hetkellä liigan kovimpia syöttäjiä ja miehen dominointi jatkunee myös tänään.

Kohteeseen on isketty niin korkeat juoksurajat, että jo pelkästään Kazmirin kovan vireen ansiosta siihen on syytä iskeä.

Reds – Cardinals

Valinta: Alle 8,5 juoksua (1,73)

Vihjasimme tähän otteluun underia myös eilen. Jatkamme samalla linjalla myös tänään.

Kotijoukkue Reds avasi sarjan eilen 3-2 voitolla. Tänään Reds iskee kummulle vasenkätisen David Holmbergin, joka avasi kautensa voitokkaasti Piratesia vastaan.

Vierasjoukkue Cardinals on ollut vaikeuksissa hyökkäyspelinsä kanssa edellisissä otteluissa. Lisäksi ottelut Redsiä vastaan ovat olleet hankalia. Pieni nippelitieto tietää kertoa, että vieraat ovat olleet hankaluuksissa myös vasenkätisiä syöttäjiä vastaan.

Cardinals heittää tänään kummulle parhaan syöttäjänsä, Carlos Martinezin. Martinez pelasi edellisellä kierroksella kauden heikoimman ottelunsa, mutta Cardinals onnistui tästäkin huolimatta voittamaan ottelun.

Martinezin era 11 edellisessä ottelussa ennen Rockies peliä oli hurja 1.08. Tänään miehellä on hyvä tilaisuus palata omalle tasolleen.

En usko juoksujuhliin tänäänkään ja tästä syystä under kohtuullisen isolla rajalla kelpaa peleihin vallan mainiosti.

Muut valinnat:

Oakland – Baltimore Yli 7 juoksua (1,78)

Kansas City (1,69)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset