MLS: Portland isännöi Seattlea

MLS-sarjan puolella pelataan ensi yönä mielenkiintoinen ottelu kun Portland isännöi Seattlea. Molempien kausi on tähän asti ollut pettymystä toisensa perään, joten otteluun lähdetään melko samanlaisista lähtökohdista.

Portland Timbers – Seattle Sounders

Valinta: Seattle Sounders DnB kerroin 2,63 Coolbet

Molempien joukkueiden alkukausi on ollut selvä pettymys. Kotijoukkue Portland on tällä hetkellä läntisen konferenssin seitsemäs ja vierasjoukkue Seattle on saman konferenssin viimeistä edellinen. Kun kausi on ylittänyt puolenvälin, on molempien joukkueiden alettava keräämään tasaisemmin pisteitä pudotuspelipaikkaa ajatellen.

Portlandin esitykset ovat heilahdelleet pitkin kautta. Nyt joukkueella on allaan kolme tasapeliä. Portland saa luotua peleissään tarpeeksi maalintekotilanteita, mutta viimeistely ei ole viime kauden tasolla. Esimerkiksi 1-1 tasapeliin päättyneessä Montreal-ottelussa laukaisutarkkuus oli Portlandilla yli 10% heikompi kuin vierasjoukkueella, vaikka maalintekopaikkoja oli saman verran.

Seattle oli viime kaudella yksi läntisen konferenssin kärkijoukkueita, mutta tällä kaudella lukuisat loukkaantumiset ja ennen kaikkea hyökkäysvoiman puute, ovat pudottaneet joukkueen sarjan hännille.

Vaikka Seattle onkin altavastaaja tulevassa ottelussa, se on varmasti motivoitunut hakemaan pisteet pahimmalta kilpakumppaniltaan. Voitolla Seattle nousisi kolmen pisteen päähän Portlandista ja säilyttäisi vielä hyvät saumat pudotuspeleihin.

Ottelu on lähtökohdiltaan tasaväkinen, joten tasapelin pois pelaava Dnb-veto on otteluun selvä valinta.

 

Coolbetin kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset