Porto kohtaa Liverpoolin Estádio do Dragãolla!

Lauantain vetovihjeet

Porto kohtaa tämän illan Mestarien liiga -ottelussa Liverpoolin. Vierasjoukkue lähtee otteluun suosikin asemasta, mutta tästä huolimatta Porton kotietua ei sovi vähätellä.

FC Porto – Liverpool

Valinta: Liverpool yli 1,5 maalia (2,10)

Porto selvitti tiensä jatkopeleihin G-lohkosta, jossa pelasivat Monaco, Leipzig sekä Besiktas. Portugalilaiset nappasivat kuudesta ottelustaan kolme voittoa sekä yhden tasapelin. Porto on tunnettu vuosien saatossa kovana kotijoukkueena ja sitä se on edelleenkin vaikka esimerkiksi Besiktas haki Portosta 1-3 vierasvoiton lohkovaiheessa.

Porto on dominoinut Portugalin liigaa tälläkin kaudella sillä joukkue ei ole hävinnyt vielä kertaakaan liigassa. Täytyy kuitenkin muistaa että edellä mainittuja kotimaan liigan otteluita ei kuitenkaan voi verrata millään tavalla esimerkiksi Mestarien liiga -otteluihin. Porto on edelleen varsin vahva joukkue, mutta samaan hengenvetoon on todettava että joukkue on heikentynyt viime vuosien aikana.

Porton kokoonpanosta puuttuu tänään toppari Felipe joka on pelikiellossa. Hyökkäyspäästä on puolestaan sivussa Vincent Aboubakar. Aboubakar on tehnyt Portugalin liigassa 15 maalia tällä kaudella. Aboubakar on myös Porton paras maalintekijä Mestarien liigassa, joten poissaolo tekee särön Porton hyökkäykseen vaikka Moussa Marega onkin mahtavassa vireessä tällä hetkellä.

Jurgen Klopp johdatti Liverpoolin 16 parhaan joukkoon Mestarien liigassa yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Jo tätä saavutusta arvostetaan Liverpoolissa todella paljon, mutta siinä samalla joukkueen odotetaan marssivan jatkoon neljännesvälieristä. Liverpool selvitti tiensä jatkoon E-lohkosta. Liverpool nappasi lohkovaiheessa kolme voittoa ja kolme tasapeliä.” Kloppon” miehistö iski lohkovaiheessa peräti 23 maalia, joten voitanee sanoa että hyökkäyspeli on toiminut myös Mestarien liigassa.

Liverpoolin puolustuspeli on näyttänyt viime aikoina jo hieman paremmalta ja mikä tärkeintä, Loris Karius on nappaamassa selkeää ykkösvahdin paikkaa. Virgil Van Dijk on ollut ensimäisissä otteluissaan hieman epävarma, mutta sopeutuminen uuteen pelitapaan vie varmasti aikaa. Hieman epävarmoista otteista huolimatta, VVD tuo kaivatun lisän Liverpoolin puolustuslinjaan.

Liverpoolin hyökkäyspeli on ollut iskussa lähes koko kauden ajan vaikka Coutinho lähti tammikuussa Barcelonaan. Mane, Firmino sekä Salah muodostavat tällä hetkellä sellaisen trion, että tätä kolmikkoa on syytä pelätä. Kolmikon suurin tähti on tällä hetkellä Salah joka on paukuttanut Valioliigassa jo 22 maalia. Salah on iskenyt viisi maalia myös Mestarien liigassa, mutta joukkueen paras maalintekijä Mestarien liigassa on Firmino, joka on heiluttanut maaliverkkoa kuudesti.

Liverpoolin kokoonpanosta puuttuvat tänään Emre Can, Nathaniel Clyne sekä Joe Gomez. Liverpool on ottelun suosikki, mutta Porton kotietu tasaa ottelun asetelmia sillä Estadio do Dragao on paha paikka pelata. Porton kotiedusta huolimatta luotamme tänään vierasjoukkue Liverpooliin ja uskomme että vieraat onnistuvat tänään maalinteossa vähintään kaksi kertaa. Coolbet tarjoaa tällä hetkellä Liverpoolin kahdelle maalille mukavaa (2,10) kerrointa.

Coolbetin jalkapallo-kisa: viikko 3

Tämän viikon kilpailussa keskitytään Mestarien liigaan sekä Eurooppa-liigaan. Jokainen voittava vähintään 5 € single-veto mihin tahansa Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan kohteeseen antaa sinulle 1 pisteen kilpailuun (minimikerroin 1,50 / veto). Esimerkki: Jos valitset kahden 1X2-kohteen merkin oikein ja lisäksi veikkaat yhden kohteen maalimäärän oikein, saat 3 pistettä kilpailuun. Jos puolestaan veikkaat 5 eri vetokupongilla Real Madridin 1X2-voittoa, saat ainoastaan 1 pisteen, koska kyseessä on sama ottelu.

Aiheeseen liittyvät uutiset