Porto palaa voittojen tielle Mestarien liigassa!

Mestarien liiga jatkuu taas tänään kaikkien jalkapallofanien iloksi. Kierroksen ottelut vaikuttavat haastavilta vedonlyönnin suhteen, mutta löysimme lopulta pelattavaa Club Brugge – Porto -ottelusta.

Club Brugge – Porto

Valinta: Porto(1,74)

Club Brugge kohtaa tänään kotikentällään Porton. Kotijoukkue on edelleen hurjassa loukkaantumiskierteessä ja Brugge jahtaa vielä kauden ensimmäistä voittoaan Mestarien liigassa. Myös maalinteko on ollut Mestarien liigassa hankalaa sillä joukkue ei ole onnistunut vielä tekemään maalia Chämppärissä.

Vierasjoukkue Porto on kotijoukkueen tapaan ilman voittoa Mestarien liigassa. Ensimmäisellä kierroksella Portugalilaiset jäi kotonaan 1-1 tasapeliin Köpenhaminan kanssa ja edellisellä kierroksella joukkue kärsi 1-0 tappion Leicesterille.

Nyt vierasjoukkue on oikeastaan pakkovoiton edessä mikäli se haluaa vielä mukaan taistelemaan jatkopaikasta. Portugalilaiset pääsevät illan otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella ottelulaan, joten materiaalietu on selkeästi vierasjoukkueen puolella.

Bruggen kotietu tasaa ottelun asetelmia hieman, mutta en jaksa uskoa, että viime kierroksilla vuotanut puolustuslinja on saatu tänään tukittua. Portugalilaiset tarvitsevat tänään voiton ja näin ollen vieraiden voitolle tarjottu  (1,74) kerroin kelpaa peleihin.

Muut valinnat:

Lyon – Juventus yli 2,5 maalia (2,10)

Monaco draw no bet (2,00)

Juventus (1,76)

Coolbetin UCL -kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset