Portugali ennakkosuosikkina Walesin kimppuun!

EM-kisat jatkuvat Portugalin ja Walesin välierätaistolla. Portugali lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta, mutta helppoa voittoa ei ole tänään luvassa sillä Wales tulee antamaan Portugalilaisille todella tiukan vastuksen.

Portugali – Wales

Valinta: Yli 2 maalia (1,85)

EM-kisat jatkuvat parin välipäivän jälkeen, kun Portugali ja Wales kohtaavat tiukassa välieräkamppailussa. Portugali on ottelun ennakkosuosikki, mutta helppoa voittoa ei ole ”kotijoukkueelle”  kuitenkaan luvassa.

Portugali ei ole voittanut turnauksessa vielä yhtään ottelua varsinaisella peliajalla, mutta tästä huolimatta joukkue on raivannut tiensä jo välierävaiheeseen mikä on herättänyt jopa hieman hämmenystä turnauksen edetessä.

Portugalin puolustuspeli on ollut vakuuttavaa Unkari ottelua lukuunottamatta. Tänään puolustuslinja kokee kuitenkin kovan kolauksen mikäli luunkova toppari Pepe on pelistä sivussa. Portugalilta puuttuu tänään myös keskikentän pohjalla operoiva William Carvalho.

William Carvalholle löytyy jonkinmoinen korvaaja, mutta Pepen ruutu on astetta hankalampi paikata. Topparin tontille olisi tyrkyllä 38 vuotias konkari Ricardo Carvalho, jonka parhaat vuodet alkavat olla historiaa – ainakin jos katsellaan tämän turnauksen esityksiä.

Wales on turnauksen suurin yllättäjä yhdessä Islannin kanssa. Tiivis puolustuspeli sekä hurjan vahva ja yhtenäinen joukkuepeli on siivittänyt Walesilaiset jo välierävaiheeseen.

Wales kaatoi edellisessä ottelussa sensaatiomaisesti Belgian, mutta osasyy tähän oli Belgian heikko puolustuspeli. Tästä huolimatta voitto oli yllätys ja tällä hetkellä Wales valmistautuu maan historian isoimpaan otteluun Gareth Balen johdolla.

Walesin kokoonpanosta puuttuu tänään kaksi tärkeää pelaajaa, kun Aaron Ramsey sekä Ben Davies ovat pelikiellossa. Aaron Ramseyn poissaolo aiheuttaa suuren loven Walesin hyökkäyspeliin, kun puolestaan Daviesin puuttuminen laitapakin tontilta aiheuttaa ongelmia puolustuslinjaan. Wales ei pysty paikkaamaan tätä kaksikkoa millään, se on valitettava totuus.

Molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta ne kirpaisevat lopulta enemmän Walesia. Ottelusta on povailtu todella vähämaalista, mutta me olemme tästä erimieltä. Pepen ja Daviesin puuttuminen joukkueiden takalinjoilta avaa mahdollisuuksia maalintekoon molemmille joukkueille.

Uskomme, että ottelun avausmaali nähdään jo ottelun avausjaksolla, joka tarkoittaa sitä, että jomman kumman on avattava peliään toisella jaksolla. Kun tähän lisätään vielä Balen sekä Ronaldon kaltaiset vapaapotkupeloitteet niin yli 2 maalille tarjottu (1,85) kerroin otetaan ilomielin vastaan.

Muut valinnat:

James Chester saa varoituksen (3,55)

Chris Gunter saa varoituksen (3,80)

Portugali yli 1,5 korttia (1,55)

EM-kisa -betsit talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset