Portugali haastaa Ranskan EM-finaalissa!

EM-kisat lähestyvät loppuaan, mutta onneksi finaali on vielä jäljellä. Finaalissa kohtaavat tällä kertaa Portugali ja isäntämaa Ranska. Portugali lähtee otteluun altavastaajan asemasta, mutta kertoimien puolesta Portugalia on jopa aliarvioitu.

Portugali – Ranska

Valinta: Yli 2 maalia (2,13)

Me emme lähde veikkaamaan tälläkään kertaa ottelun voittajaa vaan turvaudumme maalimäärin, joille tarjoillaan tälläkin kertaa varsin mukavia kertoimia.

Portugali on asetettu ottelussa altavastaajan asemaan, mutta ottelu tulee olemaan hyvin tasainen. Portugali kaatoi välieräottelussaan Walesin puhtaasti 2-0 ja osoitti kaikille, että myös hyökkäyspeli toimii vahvan puolustuspelin lisäksi.

Ranska kaatoi välieräottelussaan Saksan niin ikään 2-0 hienon esityksen päätteeksi. Saksa hallitsi ottelua, mutta Ranska käytti paikkansa tehokkaamin Antoine Giezmannin johdolla. Samalla Ranska osoitti kaikille katsojille, että se osaa puolustaa nöyrästi  ja tiivisti koko joukkueen voimin silloin kun se on tarpeen.

Ottelun alla paineet ovat varmasti Ranskalla, sillä kotiyleisölle kelpaa vain mestaruus. Toisaalta kotiyleisö tulee tekemään kaikkensa, että Ranska nostelee kannua ottelun päätteeksi.

Ottelusta odotellaan vähämaalista kertoimienkin perusteella, mutta me lähdemme puhaltamaan tässä asiassa hieman vastatuuleen. Uskomme, että tulemme näkemään avausjaksolla vähintään yhden maalin, joka tarkoittaa hyökkäävämpää peliä toiselle jaksolle.

Molemmilta joukkueilta löytyy pelottavan kovia nimiä hyökkäyspäästä ja toisaalta molempien joukkueiden puolustuslinjoilta saatetaan nähdä virheitä paineiden kasvaessa.

Yli kahdelle maalille tarjottu kerroin (2,13) otetaan ilomielin mukaan betsilapulle. Finaali tulee olemaan taatusti ikimuistoinen, joten tylsää iltaa ei ole luvassa! Nauttikaa tästä illasta ja illan finaalista!

Muut valinnat:

Paul Pogba tekee maalin (4,95)

Patrice Evra saa kortin (3,50)

EM-finaalin betsit talteen Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset