Pyöräilyvihjeet: Giro d’Italian kymmenes etappi!

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 15, 2018
Espanjan ympäriajo

Yhdeksän etappia on nyt takana ja toinen lepopäivä on vietetty. Pyöräilyvihjeet ja kymmenes etappi vie meidät profiililtaan kohtalaisen helpolle, mutta pitkälle etapille. Vihjeiden osalta yhdeksäs etappi oli menestys, sillä Simon Yates voitti etapin ja meidän kaikki vihjeet perustuivat Yatesin menestykseen. Kymmenes etappi alkaa klo 12:10!

Giro d’Italia – päivän reitti

Kymmenes etappi on pituudeltaan 239 km eli kyseessä on Giron pisin etappi ja reitti kulkee Pennestä Gualdo Tadinoon. Tämän päivän etappi on vaihtelevaa maastoa, mutta vuorille ei tänään kiivetä. Reitti tosin alkaa melko tiukalla nousulla, jonka jälkeen ajetaan vaihtelevalla reitillä. Tämän tyyppinen reitti suosii jälleen pitkää irtiottoa.

Pyöräilyvihjeet päivän etapille klo 12:10

Valinta: Etapin sijat 1-3 Tim Wellens (6.00) @Coolbet
Valinta: Sam Bennett voittaa Elia Vivianin (2,37) @Coolbet
Valinta: Tim Wellens voittaa Enrico Battaglinin (1,70) @Unibet

Tälle etapille suokikeiksi asetamme nämä herrat: Tim Wellens, Luis León Sánchez, Rohan Dennis, Koen Bouwman, Robert Gesink, Davide Formolo sekä Tony Martin.

Tälle etapille nostamme kolmen joukkoon aikaisemminkin hyvin etapeilla sijouttuneen belgialaisen Tim Wellensin. Hänen kerroin kolmen joukkoon sijoittumisesta on peräti 6,00, joten tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tarjous.

Kaksintaisteluihin valintamme ovat Bennett ja Wellens, joiden uskomme suoriutuvan tästä etapista paremmin kuin heidän vetoparinsa. Benett voitti edellisessä kirikamppailussa Vivianin, joten kiriin päädyttäessä Benett on vahvoilla. Wellens on puolestaan muutenkin suosikkimme tälle etapille, joten hän myös mukaan kaksintaisteluun.

Tästä Coolbetin pyöräily-kohteisiin!

Tästä Unibetin pyöräily-kohteisiin!

Tästä Vetovihjeiden Telegram-kanavalle!

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide