Pystyykö Mariners katkaisemaan tappioputkensa?

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Mariners kohtaa tänään Rangersin kolmatta kertaa peräkkäin. Rangers on voittanut murskaavasti kaksi edellistä ottelua ja siinä samalla Marinersin tappioputki on venähtänyt jo viiden ottelun mittaiseksi.

Mariners – Rangers

Valinta: Rangers yli 3,5 juoksua (1,94)

Kotijoukkue Marinersin alkukausi on ollut todella hankala ja joukkue on ajautunut viiden ottelun tappioputkeen. Mariners lähtee katkaisemaan tappioputkeaan Taijuan Walkerin johdolla.

Walkerin kauden avaus oli kelvollinen, kun mies vain kaksi juoksua kuuden syöttövuoron aikana. Kannattaa muistaa, että Walker pelasi kauden avauksessa Oaklandia vastaan, joten tänään vastus kovenee pykälällä. Walkerin edellinen kotiottelu Rangersia vastaan oli katastrofi, kun miehelle iskettiin kolmen syöttövuoron aikana peräti kahdeksan juoksua.

Vierasjoukkue Rangers on aloittanut kautensa huomattavasti Marinersia paremmin ja joukkue johtaa omaa divisioonaansa ennen tämän illan otteluita. Rangers on murskannut Marinersin kahdessa edellisessä ottelussa, mutta pystyykö joukkue samaan vielä kolmannen kerran?

Rangersin syöttökummulla aloittaa tänään A.J Griffin, joka palasi vihdoin pelikentille hurjan pitkän loukkaantumisen jälkeen. Miehen kauden avaus ei ollut timanttinen, mutta se riitti voittoon. Griffinin kunto on ainakin minulle vielä pieni kysymysmerkki ja tästä syystä en uskalla lähteä pelaamaan vieraiden voittoa.

Rangers on isketty ottelussa altavastaajaksi enkä ole tästä täysin samaa mieltä. Rangersin hyökkäyspeli toimii tällä hetkellä ja kun tähän lisätään Marinersin heikot esitykset niin vieraiden yli 3,5 juoksulle tarjottu kerroin on syytä ottaa talteen.

Muut valinnat:

Phillies yli 3,5 juoksua (1,85)

Dodgers – Diamondbacks yli 7,5 juoksua (1,83)

Tampa Bay Rays – Cleveland yli 6,5 juoksua (1,71)

Nationals -1,5 (1,98)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset