Raateleeko Ilves Pelikaanit?

Torstain Liigakierrokselta napataan muutama loistelias pelikohde! HIFK kotitaika säilynee Ässiä vastaan ja Ilves lähtee metsästämään kauden ensimmäistä vierasvoittoaan Lahdesta.

HIFK – Ässät

HIFK voittaa ja tekee yli 3,5 maalia 2,40 kerroin

Ässien maaliteko on ollut tahmeaa tällä kaudella ja viimeistely on ontunut pahasti. Viimeiseen viiteen peliin patapaidat ovat tehneet vain 9 maalia! HIFK:ta vastaan hyökkäyspelin on parannuttava mikäli Ässät mielii takaisin voittokantaan

Vaikka HIFK ei ole esittäny kotikaukalossaan mitään suvereeneja otteita, eivät vierasjoukkueet ole saaneet sieltä pisteitä ilmaiseksi. HIFK on saanut latautua kotiotteluun lauantaista saakka, joten kotijoukkue painaa varmasti kovaa heti alusta lähtien.

Pelicans – Ilves

Ilves ML 2,03

Pelicansilla on akuutti maalivahtiongelma. Niko Hovisen edellinen ottelu ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa:  7 torjuntaa, 6 sisään ja veli tekee vielä oman maalin. Sami Rajaniemi pelasi Tappara-ottelun lopun ja aloittanee Ilvestä vastaan.

Ilves on pelannut erittäin pirteästi ja ennakkoluulottomasti koko alkukauden. Vierasvoittotili on Ilvekseltä vielä avaamatta, mutta tähän tarjoutuu nyt loistava sauma heikohkosti pelannutta Pelicansia vastaan.

Markku Flinck ja Aleksi Mustonen ovat pelanneet piste per peli- tahtia, joten heiltä on lupa odottaa onnistumsia myös Pelicansia vastaan.

Ilveksen ML kerroin on ehdottomasti kierroksen aatelia, joka täytyy löytyä lapulta!

Aiheeseen liittyvät uutiset