Rahat tuplana länsinaapurista!

Jalkapallovihjeet | Vvihjeet.com

Ruotsin Superettanissa pelataan tänään yksi ottelu, kun IK Frejn ja Brommapojkarna kohtaavat toisensa. Veikkausvihjeet iskee hyeenan lailla kiinni kotijoukkueelle tarjottavaan kertoimeen, joka nyt on vaan pakko poimia pois!

Illalla kello 20:00 alkavassa ottelussa sarjataulukon sijalla kahdeksan majaileva IK Frej isännöi viimeiselle sijalle juuttunutta Brommapojkarnaa. Allekirjoittanutta kutkuttaa erityisesti kotijoukkueelle tarjottava 2.00 kerroin, sekä vähintään kahden maalin voitosta tarjottava kerroin 3.55.

Isännät ovat vain kertaalleen hävinneet kotona ja vastustajan vieras-saldo on silmiin pistävän kauhea. Brommapojkarna on pelannut kuluneella kaudella kuusi ottelua vieraissa, joista turpiin on tullut tasan yhtä monta kertaa. Voitaisiinko siis mahdollisesti puhua pienoisesta ylikertoimesta?

Kerrointa saattaa hieman nostaa edellisellä kaudella pelattu kamppailu, jossa Brommapojkarna oli tyly vieras Vikingvallenilla hakien Ruotsin Cupin ottelusta 1-5 voiton. Kyseessä on myös putoajan ja nousijan välinen kamppailu, mikä omalta osalta vaikuttaa kertoimen laskuun.

Aiheeseen liittyvät uutiset