Rakenna oma veto -toiminnallisuus tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden luoda omia erikoiskohteita vedonlyöntiin. Tämä Coolbetin lanseeraama toiminallisuus mahdollistaa monipuolisten pelaajavetojen rakentamisen itselle mieleisellä vetomuodolla halutulle tilastolle.

rakenna oma veto

Rakenna oma veto -toiminnallisuus

Rakenna oma veto -toiminnallisuuden kautta voit rakentaa omia vetoja esimerkiksi maalimääristä tai muista pelaajien tilastoista. Tarjolla on myös H2H-vetoja kahden urheilijan välille sekä trio-vetoja, joissa asetat valitsemasi pelaajat järjestykseen valitsemasi tilaston valossa. Tilastoihin on runsaasti vaihtoehtoja tarjolla ja voit rakentaa vedon esimerkiksi laukauksien tai tehtyjen pisteiden kautta.

Tilastoveto

Tilastovedossaa voit lyödä vetoa yhden pelaajan suorituksesta tai kahden pelaajan yhteenlasketusta suorituksesta valitsemassasi tilastossa. Esimerkki: Lebron James tekee vähintään 30 pistettä Miami Heatia vastaan, tai Messi ja Ronaldo tekevät yhteensä 3 maalia kierroksen otteluissaan. Voit siis niin sanotusti komboilla kahdelle pelaajalle yhteisen rajan, jonka yli tai ali uskot heidän yhteensä menevän.

H2H-veto

Toisena vaihtoehtona voi myös asettaa kaksi pelaajaa toisiaan vastaan halutun tilaston osalta. Voit siis asettaa esimerkiksi Lauri Markkasen Stephen Currya vastaan piste totalin osalta ja vetosi ratkaistaan näiden kahden henkilökohtaisen pistesuorituksen mukaan. Myös erilaiset jaardimäärät tai laukaukset maalia kohti ovat valittavissa tilastoiksi.

Trioveto

Triovedossa valitset kolme haluamaasi pelaajaa ja heidän suoritukseen tilaston, jonka mukaan uskot heidän sijoittuvat. Voit laittaa esimerkiksi kolme suomalaisista NHL-pelaajaa maalia kohti ammuttujen laukausten mukaiseen järjestykseen. NFL:n puolella saa todennäköisesti jännitettävää, kun valitsee esimerkiksi Super Bowlista kolme wide receiveria ja asettaa heidät paremmuusjärjestykseen kiinniottojaardien osalta.

Valmiit kohteet (QPAS)

Rakenna oma veto -osiossa on myös paljon erilaisia valmiiksi rakennettuja vetoja, joista voit valita mieleisesi kohteen tai hakea inspiraatiota omien vetojen rakentamiseen.

Miten homma toimii?

Alla on kuvattu miten oma veto rakennetaan. Prosessi ei ole monimutkainen, joten ei muuta kuin omia vetoja rakentelemaan!

1. Valitse valikosta saatavilla oleva laji sekä valitse tai etsi pelaaja

2. Valitse Tilastoveto, H2H-veto tai Trioveto.

3. Valitse mistä tilastosta haluat lyödä vetoa tai lisää pelaajia klikkaamalla +-merkkiä pelaajan nimen kohdalla.

4. Lisää haluamasi kohde vetokupongille ja vahvista veto.