Ranska ja Romania tulessa EM-kisojen avauspäivänä!

Pitkä ja tuskainen odotus alkaa olla hiljalleen ohi sillä jalkapallon EM-kisat käynnistyvät tänään. Turnauksen avausottelussa iskevät yhteen kisäisäntä Ranska ja Romania.

Ranska – Romania

Valinta: Ranska voittaa päästämättä maalia (1,85) / Ranska -1,5 (2,21)

Kisäisäntä Ranska kohtaa turnauksen avausottelussa Romanian. Ranska lähtee otteluun suurena suosikkina, mutta ensimmäinen ottelu saattaa tuottaa yllättävänkin suuria hankaluuksia ”kotijoukkueelle”.

Ranska pelasi vakuuttavasti viimeisessä harjoitusottelussaan Skotlantia vastaan ja voitti ottelun lopulta 3-0. Skotlannilla ei ollut tässä pelissä mitään mahdollisuuksia.

Romania lähtee peliin hyvinkin todennäköisesti erittäin puolustusvoittoisella taktiikalla ja näin ollen pallonhallinta annetaan suosiolla Ranskalle. Jos Romania pystyy pitämään pelin pitkään 0-0 lukemissa niin Ranska on vaikeuksissa. Joukkue päästi EM-karsinnoissa vain kaksi maalia, mutta vastus on tänään aivan eriluokkaa, kuin yhdessäkään karsintaottelussa.

Me luotamme avausottelussa Ranskaan ja uskomme, että isäntämaa avaa kisansa voitokkaasti. Maalijuhliin emme jaksa uskoa vaan 2-0 tai 3-0 voitto on tänään hyvinkin todennäköinen lopputulos.

Turnausvedot

Marc Janko tekee enemmän maaleja, kuin Andre Shurrle (1,96)

Robert Lewandowski tekee enemmän maaleja, kuin Romelu Lukaku (1,88)

Marek Hamsik tekee enemmän maaleja, kuin Luka Modric (1,88)

Turnauksen maalikuningas, Lewandowski (16,00)

Turnauksen maalikuningas, Hamsik (100,00)

Veikkaushuone & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle

Veikkaushuone sekä 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-turnauksen jokaiselle pelipäivälle. Pääset nappaamaan ilmaisvedot talteen kätevästi alla olevista kuvakkeista.

24hBetin ilmaisvedot talteen tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Muistakaa käydä osallistumassa EM-kisakilpailuun, jossa pääpalkintona tarjoillaan kaksi VIP-lippua Ilves-Valencia otteluun!

Aiheeseen liittyvät uutiset