Ranskan ympäriajo 2017: Tänään ajetaan kolmas etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajo on saatu käyntiin ensimmäisen aika-ajon sekä yhden tasamaaetapin jälkeen. Tämän päivän etapilla on jo hieman enemmän profiilia ja odotettavissa onkin mielenkiintoinen päivä. Alkutunnustelujen jälkeen lähdetään varmasti jo tavoittelemaan hyviä sijoituksia niin pistekilpailussa kuin kokonaiskilpailussakin.

Valinnat Coolbetin tarjonnasta:
Etapin voittaja: Peter Sagan (SVK) – 3,75
Etapin sija 1-3: Michael Matthews (AUS) – 1,85
Philippe Gilbert (BEL) voittaa Greg Van Avermaetin (BEL) – 2,09

Ranskan ympäriajon kolmas etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan kolmas etappi. Etapin pituus on 212,5km ja reitti kulkee Verviersistä Longwyyn. Tämä kolmas etappi on profiililtaan vaihteleva ja mäkinen, mutta vielä ei puhuta vuoristoetapista. Reitti on kuitenkin kaikkea muuta kuin tasamaaetappi, joten tänään kirimiehiä tuskin nähdään aivan kärkisijoilla.

Ennakossa vihjasimme, että BORA-Hansgrohe tallin Peter Sagan lähtee tavoittelemaan jo kuudetta peräkkäistä pistekilpailun voittoa. Tämän tyyppinen etappi on ehdottomasti vahvan Saganin mieleinen ja hän lähtee varmasti tavoittelemaan etapin voittoa sekä pistekilpailuun tarvittavia pisteitä. Jo eilisellä etapilla Sagan oli kärkitaistelussa, mutta hän ajautui hieman liian aikaisin kärkeen ja viimeisessä rutistuksessa muita kuskeja meni ohi.

Etappi päättyy n. 3km pitkään mäkeen. Ennen loppumäkeä reitillä on pari kilometriä pitkä laskuosuus, jota seuraa pieni nousu ja tasaista. Viimeistään tässä laskuosuudella etapin voitosta taistelevat kuljettajat hakevat asemia loppunousuun. Meidän suosikki Peter Sagan on taitava pyöränkäsittelijä ja vahva kuljettaja, joten tässä vaiheessa uskomme Saganin olevan jo kärjen tuntumassa.

Etapin muita vahvoja suosikkeja ovat Greg Van Avermaet, Michael Matthews sekä Philippe Gilbert. Näistä kolmesta nostamme Saganin vahvimmaksi haastajaksi Michael Matthewsin. Etappi käynnistyy klo 13:25.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset