Ranskan ympäriajo 2017: Tänään kahdeskymmenes etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajon yhdeksästoista etappi ajettiin eilen. Meidän osalta päivä ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Olimme oikeassa, että voimme nähdä irtioton, joka kantaa aina maaliin asti. Irtiotto todella syntyi, mutta meidän kannalta väärät miehet olivat irtiotossa. Pääjoukko surffaili koko päivän ja se päästi irtioton kymmenen minuutin päähän ja peli oli meidän osalta selvä. Eiliset vedot osuivat 1/3. Tänään ajetaan toiseksi viimeinen etappi ja kyseessä on henkilökohtainen aika-ajo.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin voittjaa: Tony Martin (GER) – 6,00
Tony Martin (GER) voittaa Primož Rogličin (SLO) – 2,56
Vasil Kiryienka (BLR) voittaa Michał Kwiatkowski (POL) – 1,62
Michael Matthews (AUS) voittaa Edvald Boasson Hagen (NOR) – 1,62

Ranskan ympäriajon kahdeskymmenes etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan kahdeskymmenes etappi. Etapin pituus on 22,5km ja reittinä Marseille – Marseille eli reitti kiertelee Marseillen alueella. Kyseessä on nimittäin henkilökohtainen aika-ajo. Tämän päivän etapille ei ole tavalliseen tapaan anylysoitavaa kovin paljon, sillä aika-ajossa usein tutut nimet hallitsevat kilpailua. Näin odotamme tänäänkin käyvän.

Tämän päivän etapille on meillä on yksi suosikki ja se on Tony Martin. Hän on vahva aika-ajaja ja tämä reitti sopii hänelle. Usein aika-ajo reitit ovat lähes tasaisia, mutta tänään reitillä on yksi tiukka nousu ja tämä sopii Martinille, toki myös esimerkiksi Froomelle. Muita hyvän aika-ajon tekeviä miehiä ovat tänään Stefan Küng, Vasil Kiryienka ja Primoz Roglic. Etappi käynnistyy klo 12:15.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset