Ranskan ympäriajo 2017: Tänään kolmastoista etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajon kahdestoista etappi ajettiin eilen. Ranskalainen Romain Bardet teki sen, mitä me odotimme, hän voitti etapin todella jyrkässä maalinousussa. Lisäksi meidän toinen valinta Fabio Aru voitti Chris Fromen. Aavistelimme myös, että kokonaiskilpailussa nähdään muutoksia ja näin kävi. Froome hyytyi ehkä hieman odotettua helpommin loppunousussa ja tilanne kokonaiskilpailussa kiristyi, sillä kokonaiskilpailun kärkeen nousi Aru. Meidän valinnat osuivat 2/2 ja Barden kerroin oli huimat 9.00. Tänään jatketaan vuoristossa, mutta etappi on jopa poikkeuksellisen lyhyt.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin voittaja: Romain Bardet (FRA) – 12,50
Etapin sijat 1-3: Daniel Martin (IRL) – 3,00
Chris Froom (GBR) voittaa Fabio Arun (ITA) – 1,70

Ranskan ympäriajon kolmastoista etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan kolmastoista etappi ja vuorietapilla jatketaan. Etapin pituus on vain 101km ja reittinä Saint-Girons – Foix. Tämän päivän etapilla lähdetään heti ylämäkeen. Reitin ensimmäiset 25km ovat loivaa nousua, mutta tämän jälkeen noustaan kolme kovaa vuorta. Kolmas vuori päättyy 74km kohdalla, josta alkaa pitkä lasku. Tänään tullaan kovaa vauhtia maaliin, sillä viimeisen nousun jälkeen on vain alamäkeä.

Tänään näemme mielenkiintoisen ja vauhdikkaan maaliintulon. Nyt on todella suuri merkitys sillä, kuinka uskaltaa ajaa vuorelta alas. Eilen vahvalla ajolla Romain Bardet osoitti, että hän taistelee tosissaan koko Tourin voitosta. Kovana mäkimiehenä ja taitavana kuskina ei olisi lainkaan mahdotonta, että Bardet voittaisi toisen etapin peräkkäin. Mikä olisikaan hienointa kuin se, että 14.7. eli Ranskan kansallispäivänä etappivoitto menisi ranskalaiselle ajajalle. Me lähdemme rohkeasti hakemaan hänelle menestystä myös tänään. Lisäksi käännämme kaksintaistelun Aru – Froome toisin päin, sillä Froome on näistä kahdesta miehestä parempi alamäessä. Kolmas valintamme tälle etapille on Daniel Martin, joka on taitava alamäessä ja häneltä onnistuu myös mäen nouseminen. Etappi käynnistyy klo 15:45.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset