Ranskan ympäriajo 2017: Tänään kuudes etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajon viides etappi päättyi jyrkkään nousuun. Meidän ennakoissa ei oltu mainittu etapin voittajaa, Italian Fabio Arua. Hän on tunnetusti vahva mäkimies, mutta näin korkealle emme häntä eilen veikaneet – olisi pitänyt. Päivä meni muuten aivan meidän ennusteiden mukaan. Froome oli odotetun kova viimeisessä nousussa ja ajoi etapin kolmanneksi. Samalla hän jätti tallitoverinsa Geraint Thomasin taakseen selvällä erolla ja nappasi kilpailun johtajan keltaisen paidan itselleen. Kaksintaisteluvedoissa onnistuimme hyvin ja molemmat näistä pitivät. Näin eilisen tulos oli 3/4. Tänään on vuorossa jälleen tasaisempaa ja loppukirissä ratkotaan etapin voitto. Toivotaan, että tänään selvitään ilman kolareita.

Valinnat Coolbetin tarjonnasta:
Etapin voittaja: Marcel Kittel (GER) – 2,00
Etapin sijat 1-3: Arnaued Démare (FRA) – 1,65
Dylan Groenewegen (NED) voittaa Alexander Kristoffin (NOR) – 1,80
Alexander Kristoff (NOR) top5 – No 1,81

Ranskan ympäriajon kuudes etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan kuudes etappi. Etapin pituus on 216km ja reittinä Vesoul – Troyes. Tänään ajetaan jälleen tasainen etappi, jolla on vaihtelevuutta, mutta reitti sopii jälleen kirimiehille. Ensimmäinen kiritaistelu nähtiin toisella etapilla, jonka Marcel Kittel voitti, toisena oli Arnaud Démare ja kolmas André Greipel. Toinen kiritaistelu nähtiin etapilla neljä, jonka voitti Arnaud Démare, toisena oli Alexander Kristoff ja kolmantena André Greipel. Tällä neljännellä etapilla oli lopussa paljon tapahtumia, alun perin toiseksi tullut Sagan hylättiin ja Kittel jäi aikaisemman kolarin takia pois voittotaistelusta.

Tämän päivän etapin ehdottomat ennakkosuosikit ovatkin nämä kolme herraa, Marcel Kittel, Arnaud Démare ja André Greipel. Näistä kolmesta André Greipel on tottunut voittamaan kirejä ja hän on usein ollut Ranskan ympäriajossa kovassa kunnossa, niin nytkin. Hänellä on tästä kilpailusta vuosien saatossa jo 11 etappivoittoa. Meidän papereissa kuitenkin lukee nimi Marcel Kittel. Veikkaamme, että edellisestä kirikilpailusta kolarin johdosta sivuun jäänyt Kittel tulee tänään ja vie etapin. Etappi käynnistyy klo 13:20.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset