Ranskan ympäriajo 2017: Tänään neljästoista etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajon kolmastoista etappi ajettiin eilen hieman kaksijakoisissa tunnelmissa. Koko Tourin kokonaiskilpailun voitosta taistelevat kärkikuskit keskittyivät toistensa kyttäämiseen. Siinä samalla muutama mies pääsi irti. Todella jyrkässä viimeisessä nousussa kyttääminen jatkui ja irtiotto karkasi liki 2min karkumatkalle. Viimeisessä pitkässä laskussakaan ei edes yritetty saada karkulaisia kiinni, joten tälle etapille meidän ennustukset eivät osuneet kohdalleen. Etapin voittoon ajoi Ranskan kansallispäivän kunniaksi ranskalainen Warren Barquil. Meidän vedoista osui kaksintaistelu Froom – Aru, joten kokonaistulos oli 1/3. Tänään jatketaan hieman helpoimmissa maastoissa kuin eilen.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin sijat 1-3: Greg Van Avermaet (BEL) – 2,00
Michael Matthews (AUS) voittaa Edvald Boasson Hagenin (NOR) – 1,42
Daniel Martin (IRL) voittaa Michał Kwiatkowskin (POL) – 1,42
Alexander Kristoff (NOR) voittaa Andre Greipelin (GER) – 1,77

Ranskan ympäriajon neljästoista etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan neljästoista etappi ja nyt ajetaan hyvin kaksijajoinen reitti. Etapin pituus on 181,5km ja reittinä Blagnac – Rodez. Ensimmäiset reilu 80km ajetaan hyvin tasaista reittiä ja viimeisen 100km ajetaan mäkisellä ja vaihtelevalla tiellä. Etappi päättyy lyhyeen, mutta jykkään nousuun ja maalisuora on lyhyt. Uskomme, että tänään nähdään samanlaista kyttäilyä kokonaiskilpailun johtajien osalta kuin eilen. Tämä antaa mahdollisuuden muille vahvoille kuskeille, joten tänään saatetaan nähdä loppuun asti kestävä useamman miehen irtiotto.

Kuten aikaisemmin mainittiin, tänään hyvin todennäköisesti kyttäillään. Me emme keskity tänään kokonaiskilpailun kärkimiehiin, vaan haemme vahvoja kuskeja tämän tyyppisille etapeille. Etapin voittajaksi voisi hyvin veikata Greg Van Avermaetia, joka otti voiton tällä etapilla pari vuotta sitten. Kovia kilpakumppaneita Avermaertille ovat mm.  Philippe Gilbert, Michael Matthews ja Daniel Martin. Tämän päivän vetoihin emme hae voittajaa, koska hyviä ja tasaisia ehdokkaita löytyy useita, mutta Avermaert on lähellä sijoitusta kolmen joukossa. Lisäksi listalta löytyy kaksintaisteluita suosikkeja vastaan, joten kekitymme niihin. Etappi käynnistyy klo 14:20.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset