Ranskan ympäriajo 2017: Tänään viides etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajon eilinen neljäs etappi päättyi kaaokseen. Hieman ennen loppua joukkokaatumisen johdosta suosikkimme Kittel putosi kärkikamppailusta. Tämä tapahtuma oli vasta alkua siihen, mitä oli tulossa. Kiritaistelun vei Demare, mutta Sagan käytti kirissä kyynärpäätä ikävästi ja tämän takia Cavendish kaatui päin aitaa. Hänen takana tulleet kuljettajat ajoivat hänen päälle ja kaatuivat myös. Sagan oli lopputuloksissa aluksi toinen, mutta hänet hylättiin ja lopulta suljettiin pois koko kilpailusta. Siinä siis karisivat hänen toiveensa kuudennesta peräkkäisestä pistekilpailun voitosta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että veto Sagan – Cavendish on päätynyt Saganin voittoon eli eilisen päivän tulos on 2/3.

Valinnat Coolbetin tarjonnasta etapile 5:
Etapin voittaja: Richie Porte (AUS) – 4,50
Etapin sijat 1-3: Chris Froom (GBR) – 1,85
Rafal Majka (POL) voittaa Jakob Fuglsangin (DEN) – 2,03
Romain Bardet (FRA) voittaa Alberto Contadorin (ESP) – 1,70

Ranskan ympäriajon viides etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan viides etappi. Etapin pituus on 160,5km ja reittinä Vittel – La planche des belles filles. Tänään nähdään ensimmäinen vuoristoetappi. Reitin alku on vaihtelevaa ja melko tasaista. Kun etapilla on päästy n. 70km kohdalle, alkaa maisema ja reitin profiili muuttumaan. Alkuun nousut ovat pieniä, mutta kasvavat loppua kohden. Etappi päättyy jyrkkään nousuun, jossa mukana ovat vihdoin ne kuljettajat, joiden odotamme menestyvän kokonaiskilpailussa. Loppunousu on todella jyrkkä, sen keskijyrkkyys on 8,5% ja jyrkin kohta 20%

Tämän päivän etapille löytyy monta suosikkia. Näiden miesten uskomme tänään olevan voittotaistelussa mukana: Richie Porte, Chris Froome, Romain Bardet, Rafal Majka, Alberto Contador, Esteban Chaves, Nairo Quintana. Froome on tänään varmasti vahva ja hyvillä sijoituksilla maalissa, koska hän haluaan napata itselleen johtajan keltaisen paidan tallitoveriltaan. Meidän suosikki Porte on puolestaan ollut huomaamattoman hyvä alkuetapeilla ja uskomme hänen ajavan tänään etappivoittoon. Tämän päivä vetoihin nostimme niitä suosikkeja, joita jo TdF -ennakossa mainitsimme. Etappi käynnistyy klo 14:20.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset