Ranskan ympäriajo 2017: Tänään viidestoista etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajon neljästoista etappi ajettiin eilen. Kyttäilyn tunnelmaa oli aistittavissa heti alkukilometreistä lähtien, sillä pääjoukko ei päästänyt irtiottoa liian pitkälle karkumatkalle. Melko pian selvisi myös se, että irtiotto ei tule kestämään loppuun asti. Meidän ennakkonäkemys oli, että näin voisi käydä. Viimeiseen todella jyrkkään nousuun tultiin suurella joukolla, mutta onneksi meidän suosikit olivat mukana. Etapin voittoon ajoi huikealla loppuvedolla Michael Matthews ja toiseksi ajoi lähes yhtä hienosti Greg Van Avermaet. Meidän ennustukset menestyjistä osuivat täydellisesti ja päivän tulos oli 4/4.Tänään jatketaan vaihtelevalla reitillä.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Voittaa etapin: Stephen Cummings (GBR) – 9,50
Etapin sijat 1-3: Lilian Calmejane (FRA) – 3,75
Romain Bardet (FRA) voittaa Fabio Arun (ITA) – 1,72 
Jan Bakelants (BEL) voittaa Sylvian Chavanelin (FRA) – 1,80

Ranskan ympäriajon viidestoista etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan viidestoista etappi. Kyseessä ei ole varsinainen vuorietappi, mutta mäkeä silti riittää ja raskas päivä on tiedossa. Tasaisia jaksoja reitillä ei ole kovin montaa kilometriä, joten tästä tulee mielenkiintoinen päivä. Etapin pituus on 189,5km ja reittinä Laissac-Sévérac l’Église – Le Puy-en-Velay. Tänään on jälleen päivä, jolloin Tourin kärkikuskit tyytyvät seuraamaan tilanteen kehittymistä, jotta ennen huomista välipäivää kokonaistilanteessa ei synny suuria muutoksia. Tämän päivän etappi on sen verran rankka, että kirimiehillä ei ole mahdollisuuksia loppukirikamppailuun. Tänään voitosta ajava vahvat yleiskuskit, joiden odotamme valtaavan etapin kärkisijat.

Tänään 158km jälkeen alkaa alamäkivoittoinen osuus. Loppumatkalle mahtuu vielä muutama lyhyt ja tiukka nousu, mutta etapin viimeiset kilometrit ovat tasaisia. Tämä tyyppiselle etapille valitsemme yhdeksi suosikiksemme Lilian Calmejanen. Hän voitti tämän vuoden Tourin kahdeksannen etapin, joka oli profiililtaan hyvin samanlainen kuin tämä viidestoista etappi. Päivän muita suosikkeja ovat nämä herrat: Jarlinson Pantano, Tony Gallopin, Stephen Cummings sekä Primoz Roglic. Päivän etapin voittajaksi kovalla 9,50 kertoimella poimimme Stephen Cummingsin. Etappi käynnistyy klo 14:10.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset