Ranskan ympäriajo 2017: Tänään viimeinen etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajon kahdeskymmenes etappi ajettiin eilen. Kyseessä oli aika-ajo ja reitti oli mielenkiintoinen, sillä puolessa välissä reittiä oli todella jyrkkä ylämäki ja sitä seurasi luonnollisesti kovavauhtinen alamäki. Parhaimman ajan ajoi Maciej Bodnar ja meidän valinta Tony Martin jätettiin neljänneksi. Meidän valinnat olivat 2/4. Eilen varmistui myös se, että kokonaiskilpailun tulee voittamaan Chris Froome, joka ajoi kolmanneksi parhaimman ajan. Kokonaiskilpailussa Froomen johto on nyt 54s toisena olevaan Rigoberto Uraniin. Tänään viimeisellä etapilla ei tulla näkemään enää muutoksia kokonaiskilpailussa. Se joka huomaa, että oma veikkaus meidän kilpailussa on lähellä tuota 54s eroa, niin voi jo fiilistellä ja jännittää, osuuko palkinto kohdalle. Tänään ajetaan viimeinen etappi.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin sijat 1-3: André Greipel (GER) – 1,85
Alexander Kristoff (NOR) – Nacer Bouhannin (FRA) – 2,09
John Degenkolb (GER) voittaa Michael Matthewsin (AUS) – 2,01

Ranskan ympäriajon viimeinen etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan viimeinen etappi. Etapin pituus on 103km ja reittinä Montgeron – Paris Champs-Élysées. Tätä viimeistä etappia luonnehditaan Ranskan ympäriajon kunniaetapiksi eli tänään ei varsinaisesti ajeta enää kilpaa. Ainoastaan perinteinen kirimiesten viimeinen kamppailu nähdään viimeisillä kilometreillä.

Tämän päivän suosikkeja ovat kirimiehet. Suosikkien nimet ovat tuttuja, mutta voittajan valinta on vaikea. Meillä suosikiksi nousee tänään André Greipel. Hän on ajanut tämän vuoden Tourin kireissä hyvin, varsinkin alkuetapeilla. Greipel on tottunut voittamaan Ranskan ympäriajon etappeja ja hänellä onkin usean vuoden putki, niin että voitto on tullut vähintään yhdeltä etapilta. Tänä vuonna etappivoitto vielä puutuu, tuleeko se nyt viimeisellä etapilla? Me veikkaamme, että lähellä se on, mutta valitsemme hänelle sijat 1-3. Etappi käynnistyy klo 17:50.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset