Ranskan ympäriajo 2017: Tänään yhdeksäs etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajon kahdeksas etappi päättyi yli 10km pitkään irtiottoon. Ranskalainen Calmejane iski viimeisessä nousussa ja ajoi loppukilometrien krampeista huolimatta selvään etappivoittoon. Kärkikuskit Froome, Porte, ym. tyytyivät pääjoukon vauhtiin, kuten vähän odottelimme. Meidän vedoista vain toinen osui, joten päivän tulos oli 1/2. Tänään on vuorossa jälleen vuorietappi ja erittäin rankka sellainen.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin sijat 1-3: Romain Bardet (FRA) – 3,50
Rafal Majka (POL) voittaa Nairo Quintanan (COL) – 1,81
Alberto Contador (ESP) voittaa Louis Meintjesin (RSA) – 1,60

Ranskan ympäriajon yhdeksäs etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan yhdeksäs etappi ja vuorilla jatketaan. Etapin pituus on 181,5km ja reittinä Nantua – Chambéry. Tämän päivän etapilla kivutaan neljä totella kovaa vuorta ja alas tullaan kovaa vauhtia. Tänään isketään kunnolla mäkeen ja koko Tourin voitosta kamppailevat kuskit haluavat olla kärjessä. Tänään on myös erittäin suuri merkitys sillä, miten hyvin ja kovaa osaa/uskaltaa tulla vuorenrinteitä alas. Pitkissä laskuissa syntyy yllättävän suuria eroja. Tämän päivän jälkeen lepopäivä tulee kaikille kuskeille varmasti oikeaan paikkaa, sillä huomenna vietetään ensimmäinen välipäivä. Tänäänkin etappi päättyy n. 10km pitkään tasaiseen osuuteen, mutta sitä ennen on noustu n. 15km pitkä erittäin jyrkkä vuorinousu ja heti perään yli 10km pitkä jyrkkä lasku.

Tämän päivän etapin voittajaa on hieman helpompi ennustaa kuin eilen, mutta suosikkeja on useampi. Tämän päivän suosikkeihin lukeutuvat ainakin Chris Froome, Fabio Aru, Richie Porte ja Romain Bardet. Meidän valinta tälle päivälle on ranskalainen Romain Bardet. Hän on varteenotettava koko tourin voittaja ja hän tuntee tämän reitin hyvin. Häntä veikkaamme tänään kolme joukkoon. Etappi käynnistyy tänään jo klo 12:55.

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset