Ranskan ympäriajo 2017: Tänään yhdestoista etappi

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajon kymmenes etappi ajettiin eilen ja meidän kestosuosikki Kittel vei jälleen etapin. Tämä etappivoitto oli hänelle jo neljäs tämän vuoden Tourilla. Muut vedot eivät sitten osuneetkaan eli parannettavaa jää tuleville päiville. Tänään on vuorossa toinen tasamaaetappi peräkkäin. Löytyykö Kittelille vieläkään vastusta loppukiriin vai kiritäänkö tänään lainkaan?

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin voittaja: Marcel Kittel (GER) – 1,75
Alexander Kristoff (NOR) voittaa Andre Greipelin (GER) – 1,91
Michael Matthews (AUS) voittaa Edvald Boasson Hagenin (NOR) – 1,91

Ranskan ympäriajon yhdestoista etappi

Tänään Ranskan ympäriajossa ajetaan yhdestoista etappi ja eiliseen tapaan tasamaalla mennään. Etapin pituus on 203,5km ja reittinä Eymet – Pau. Tämän päivän etapin kulkua voi olla vaikea ennustaa. Reitti on kohtalaisen tasainen, mutta viimeiset kymmenet kilometrit ovat loivasti nousevaa maastoa ja päättyen loivaan alamäkeen. Ensimmäisenä tulee mieleen, että kyseessä on selvästi kirimiesten etappi, mutta muutakin voi tapahtua. Tourilla ollaan nyt puolessavälissä ja lievää kisaväsymystä saattaa esiintyä. Tämä on ajankohdallisesti sekä profiililtaan sellainen etappi, jossa saattaa syntyä aikainen irtiotto ja se saattaa kantaa loppuun asti.

Jos tämä etappi päättyy kirikamppailuun, emme voi veikata kuin yhtä voittajaa, Kittel. Harkintaan kannattaa laittaa myös se vaihtoehto, että etappi päättyy irtiottoon. Jos uskoo, että irtiotosta mennään aina voittoon asti, niin lapulle kannattaa ottaa vaikkapa nämä miehet: Greg Van Avermaet ja Stephen Cummings. Näiden herrojen voittokertoimet ovat 50 ja 100 – he ovat mahdollisia irtiotossa mukanaolijoita. Etappi käynnistyy klo 14:05.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräily kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset