Selviääkö Saara Aalto jatkoon X Factorissa – Coolbet tarjoaa kertoimet

Saara Aalto X Factor UK

Suomalainen Saara Aalto on menestynyt mallikkaasti tämän vuoden X Factor UK:ssa. Suomalaiskaunotar on hurmannut kerta toisensa jälkeen tuomariston ja yleisön upealla äänellään.

Tulevana lauantaina Saara on jälleen tulessa lavalla, kun seuraavasta jatkoonpääsystä taistellaan. Tulokset julkistetaan sunnuntaina.

Mentori Sharon Osbourne on jo valinnut Aallolle seuraavan kappaleen, mutta sitä ei ole vielä julkistettu. Aalto sanoi omassa Instagramissaan, että on innoissaan valinnasta, joten myös me odotamme innolla tulevaa.

Jatkopaikka todennäköinen

Saara Aallon menestyksestä voi lyödä nyt myös vetoa Coolbetilla. Saaran jatkoonpääsyn kerroin on ainoastaan 1,50, kun taas viikonlopulta putoamiselle Coolbet tarjoaa kertoimen 2,40. Kertoimien valossa näyttääkin siis todennäköiseltä, että matka tämän vuoden X Factorissa jatkuu vielä seuraavallakin viikolla.

Jos suomalainen selviää kilpailussa kahden parhaan joukkoon, palautuu rahat pelaajille 20 kertoimella. Koko kilpailun voittokerroin on peräti 50, joten siinä on monelle Saaran fanille loistava paikka hankkia omat joululahjarahat kertaheitolla!

Lyö vetoa Saara Aallon menestyksestä!

Aiheeseen liittyvät uutiset