Saksa kohtaa Ranskan torstai-illan trillerissä!

EM-kisojen viimeinen välieräottelu pelataan tänään, kun Saksa ja Ranska iskevät yhteen hurjassa taistossa. Kisaisäntä Ranska on asetettu ottelussa ennakkosuosikin asemaan, mutta onko tämä asetelma sittenkään niin selvä tai yksinkertainen?

Saksa – Ranska

Valinta: Yli 2 maalia (1,73) / Yli 2,5 maalia (2,34)

Tunnin kuluttua alkava välieräottelu ei tule jättämään ketään kylmäksi sillä ottelussa kohtaavat Saksa ja Ranska. Saksan kokoonpano on elänyt rajusti ottelun alla, joten saa nähdä miten se vaikuttaa joukkueen peliin.

Saksan avauskokoonpanosta puuttuvat tänään Mario Gomez, Mats Hummels sekä Sami Khedira. Poissaolojen johdosta mm. Emre Can nousee avauskokoonpanoon ensimmäistä kertaa näissä kisoissa. Poissaolot ovat varsin tuntuvia ja etenkin puolustuslinjasta puuttuva Hummels on selkeä takaisku Saksalle.

Isäntämaa Ranska saa tänään jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon, kun N´Golo Kante sekä Adil Rami palaavat kokoonpanoon. Tästä huolimatta Ranskan valmentaja Didier Deschamps juoksuttaa, ehkäpä hieman yllättäen kentälle täsmälleen saman miehistön, kuin Islanti -ottelussa.

Saksan poissaolot vaikuttavat varsin merkittävältä vaikka vaihtopenkiltä löytyy hurjasti laatua. Ranska oli erittäin vahva Islantia vastaan, joten uskomme saman vireen jatkuvan tänäänkin.

Kentälle juoksee kaksi todella laadukasta hyökkäyskalustoa ja näin ollen maaliodotusarvo on korkea. Kun tähän lisätään vielä Saksan puolustuksen poissaolot niin over kelpaa jälleen kerran tähänkin otteluun.

Muut valinnat:

Julian Draxler tekee maalin (6,12)

Bastian Schweinsteiger saa kortin (2,95)

Blaise Matuidi saa kortin (3,75)

EM-kisa -betsit talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset