NFL 6.10.2016: San Francisco kohtaa Arizonan!

NFL

NFL:n viides viikko avataan ottelulla, jossa San Francisco 49ers saa vieraita Arizonasta. Loukkaantumiset sekä aikaisemmat heikot otteet tasoittavat puntteja melkolailla, joten odotettavissa saattaa olla yllättävän tasainen matsi.

San Francisco 49ers – Arizona Cardinals

Valinta: Alle 42.0 (1.92)

San Francisco 49ers on liigan huonoimpia joukkueita sekä tilastoissa että paperilla. Arizona Cardinalsin puolestaan piti olla todella kova nippu, mutta siinä se vastaan istuu 49ersin kanssa 1-3 recordilla ja on lähdössä vieraspeliin ilman Carson Palmeria.

Palmerin korvaa Drew Stanton, jolla on muutama ottelu kokemusta NFL:n aloittavana QB:na. Edellisen ottelun Palmerin korvausoperaatio ei mennyt kovin hyvin, joten on vaikea löytää perusteluja menestykselle myöskään tulevan yön ottelussa, sillä vain muutamaa päivää myöhemmin homma pitäisi saada nopeasti raiteilleen. Ratkaisuna on olettavasti nojaaminen erittäin vahvaan juoksupeliin David Johnsonin johdolla.

49ers puolestaan pelaa toki vauhdikasta hyökkäyspeliä, mutta Arizonan puolustuksesta pitäisi löytyä kaikki aseet kotijoukkueen aisoissa pitämiseen. 49ersin Blaine Gabbert ei ole esittänyt mitään huikaisevia otteita ja Arizona saanee ”Honey Badger” Tyrann Mathieun omalle pelipaikalleen, joka auttaa puolustusta pelaamaan kovemmalla tasolla.

Näistä lähtökohdista on odotettavissa nysväysottelu, jonka pitäisi mennä Cardinalsin nimiin. Under tuntuu turvallisemmalta valinnalta -3.5 tasoituksen vieressä, joten pelataan vähäpisteisen ottelun puolesta.

NFL-kohteisiin Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset