Sevilla lyö alkutahdit tämän viikon tuplaukselle!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää maaliskuun ensimmäinen tuplaus aurinkoisen maanantain kunniaksi. Viime viikon projekti tyssäsi vaiheeseen neljä eli siitä lähdetään parantamaan suoritusta tälle viikolle. Sevilla on maanantain kulmakivi, joten toivotaan että joukkue ei tuota tänään pettymystä!

Sevilla jahtaa viidettä perättäistä voittoaan La Liigassa

Coolbetin tuplaus-kampanjaan osallistuvalle lapulle napattiin tänään Sevillan suora voitto Alavesista. Alaves lukeutuu tämän kauden positiivisimpien yllättäjien joukkoon ja joukkue löytyykin sarjataulukon 11 sijalta. Alaves on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mutta edellisessä ottelussa joukkue hävisi heikolle Granadalle 2-1.

Alaves lähtee illan otteluun hieman siipirikkoisena sillä Alexis, Aleksandar Katai sekä Daniel Torres ovat tänään pelikiellossa. Etenkin toppari Alexis sekä keskikentän pohjalla luutiva Daniel Torres ovat pahoja menetyksiä Alavesille.

Vierasjoukkue Sevilla hakee tänään viidettä perättäistä voittoaan La Ligassa. Sevilla löytyy tällä hetkellä La Ligan -kuntopuntarin toiselta sijalta, kun viidestä edellisestä ottelusta on napattu neljä voittoa ja yksi tasapeli. Sevilla on päästänyt näissä otteluissa vain yhden maalin eli puolustuspeli on kunnossa.

Sevilla saa tänään kokoonpanoonsa kolme tärkeää pelaajaa kun Pareja, N´Zonzi sekä Sarabia palaavat pelikentälle pelikieltojensa jälkeen. Sevillan ainoa avauskokoonpanossa pelaava poissaolija on tänään Samir Nasri joka on pelikiellossa.

Coolbetin tuplauksessa jälleen uusi voittaja!

Coolbetilla kovassa suosiossa oleva Tuplaus sai jälleen viime viikolla uuden voittajan. Historian viides tuplausvoittaja oli tällä kertaa jarno78 nimimerkillä operoiva pelaaja. Voittaja kuittasi viimeisen päivän vedollaan yli 2000€ voiton. Tämän lisäksi jarno78 saa 2000€ bonuksen, nimensä Tuplauksen Hall of Fameen sekä yllätyspalkinnon postissa.

jarno78 aloitti tuplauksen 10€ panoksella, joka kohosi lopulta loppuviikolle yli 1000€ suuruiseksi. Voittajan viimeisen päivän pelivalinta tuli NHL-Colorado-St Louis-otteluun, johon pelivalintana oli rohkeasti suora vierasvoitto. Tällä kertaa tuo valinta kannatti, sillä St Louis voitto ottelun puhtaasti 0-3.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset