Spurs vierailee St Marry´s Stadiumilla sunnuntain ainoassa Valioliiga -ottelussa!

Valioliiga-sunnuntai

Valioliigassa pelataan tänään yksi ottelu kun Spurs kohtaa Southamptonin St Marry´s Stadiumilla. Kotijoukkue Southampton on pelannut heikosti viime aikoina, kun puolestaan Spurs on napannut viidestä edellisestä ottelustaan peräti 13 pistettä.

Southampton – Spurs

Valinta: Spurs (1,85) @Coolbet

Valinta: Spurs -1 (3,15) @Coolbet

St Marry´s Stadiumilla kohtaa tänään kaksi varsin erilaisessa asemassa olevaa joukkuetta. Kotijoukkue Southampton on esiintynyt heikosti valmentajanvaihdoksen jälkeen ja joukkue onkin luiskahtanut jo suoran putoajan paikalle sarjataulukossa.

Vierasjoukkue Tottenham on puolestaan napannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa ja yhden tasapelin. Spurs on iskenyt viidessä edellisessä Valioliiga -ottelussa peräti 15 maalia ja kun huomioidaan vielä, että Spursille on tehty edellä mainituissa otteluissa vain kolme maalia niin joukkue löytyy ansaitusti kuntopuntarin kärkipaikalta.

Southamptonilta puuttuu tänään kokoonpanosta toppari Yoshida sekä hyvässä vireessä ennen loukkaantumistaan ollut Charlie Austin. Yoshidan korvaa tänäänkin Jack Stephens joka on esiintynyt ajoittain todella epävarmasti. Austinin paikan hyökkäyksessä nappaa Italialainen Gabbiadini joka on kuitenkin  kaukana viime kauden vireestään.

Vierasjoukkue Tottenhamin kokoonpanosta puuttuu tänään Harry Winks, Danny Rose sekä Hugo Lloris. Tottenham pystyy paikkaamaan edellä mainitut poissaolijat loistavasti. Suurin kysymysmerkki päivän kokoonpanossa voikin olla maalivahti Vorm, mutta täytyy muistaa, että mies on Valioliiga -tason maalivahti.

Kotijoukkue Southamptonin maalinteko tökkii tällä hetkellä pahasti. Puelin lähdön jälkeen myös puolustus on alkanut vuotaa ajoittain todella pahasti ja se näkyy heti joukkueen tuloksissa.

Vierasjoukkue Tottenham pelaa tällä hetkellä todella hyvää jaksoa ja joukkue jyräsi Southamptonin edellisessä kohtaamisessa joulukuussa peräti 5-2. Tottenham on napannut 11 edellisestä Southamptonia vastaan pelatusta ottelusta peräti yhdeksän voittoa, joten vastus on ollut mieluisa.

Spursin voitolle tarjottu 1,85 kerroin on loistava tarjous ja se on syytä napata talteen vaikka joukkue pelaakin vieraskentällä. Me lähdemme hakemaan ottelusta myös Spursin kahden maalin voittoa, joka tarjoaa meille jo hurjan 3,15 kertoimen.

Aiheeseen liittyvät uutiset