Stoke pakkovoiton edessä Bet365 Stadiumilla!

Valioliiga-sunnuntai

Stoke ja Burnley iskevät yhteen klo 15:30 alkavassa Valioliiga-ottelussa. Kotijoukkue tarvitsee ottelusta voiton sillä tällä hetkellä putoaminen on erittäin lähellä.

Stoke – Burnley

Valinta: Yli 2 maalia (1,70)

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,31)

Stoke kohtaa tänään kotikentällään Burnleyn. Stoke oli lähellä voittoa edellisellä ottelukierroksella, mutta Andy Carroll toi West Hamin tasoihin aivan ottelun loppuhetkillä.

Kotijoukkue on tänään jo melkeinpä pakkovoiton edessä. Paul Lambert ei ole saanut kurssia käännettyä tarpeeksi nopeasti ja putoaminen Championshippiin on todella lähellä.

Lambertin suojatit saivat luotua West Hamia vastaan pelatussa ottelussa useamman laadukkaan maalipaikan, mutta viimeistely oli heikkoa. Puolustuspäässä, kotijoukkue tekee edelleen karmeita virheitä, jotka johtavat usein vastustajan maaleihin.

Burnleyn upea voittoputki katkesi edellisellä ottelukierroksella, kun Chelsea nappasi 1-2 vierasvoiton Turf Moorilta. Tappiosta huolimatta, Burnleyn maaliputki sai jatkoa.

Burnleyn lepoaika jäi huomattavasti lyhyemmäksi kuin kotijoukkueella, mutta en usko että tämä asia ratkaisee tämän päivän ottelua.

Burnley haaveilee vielä jopa Eurooppa liigan paikasta, kun taas kotijoukkue tarvitsee tämän päivän ottelusta kolme pistettä. Ottelusta on ennakoitu kertoimien perusteella jälleen vähämaalista, mutta me kuljemme tälläkin viikolla täysin eri suuntaan ja uskomme että Bet365 Stadiumilla nähdään tänään maaleja.

Yli 2 ja Yli 2,5 maalia-vedoille tarjotut kertoimet kelpaavat tänään loistavasti vetolapuille. Ottelu alkaa jo klo 15:30, joten olkaa tarkkana ettei kohde livahda ohitse!

Aiheeseen liittyvät uutiset