Sunnantaina aikainen MLB-kierros!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Baseball-faneja hemmotellaan tänään oikein kunnolla, kun MLB-kierros pelataan tänään primetime aikaan. Ensimmäiset pelin alkavat tänään jo klo 20:05.

Kansas City – White Sox

Valinta: Kansas City ML (1,75)

Kansas City lähtee hakemaan Kauffman Stadiumilla kolmatta perättäistä voittoaan White Soxista. Kotijoukkueen syöttökummulla aloittaa vasenkätinen Danny Duffy, joka pelasi hienon ottelun Tigersia vastaan.

Duffy on ollut loistavassa vedossa kuudessa edellisessä ottelussaan. Näissä otteluissa ainoastaan kovavireinen Blue Jays on onnistunut tekemään miehelle yli 2 juoksua.

Vierasjoukkue White Sox on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden. Tänään joukkue yrittää palata voittokantaan Jose Quintanan johdolla. Quintanan kolme edellistä starttia ovat olleet loistavia, mutta edellinen huono ottelu oli juuri Kansas Cityä vastaan.

Quintana on ollut aiemminkin vaikeuksissa Kansas Cityä vastaan pelatuissa otteluissa. Lisäksi White Sox on ollut hankaluuksissa vasenkätisiä syöttäjiä vastaan tällä kaudella.

Brewers – Cardinals

Valinta: Alle 8 juoksua (1,68)

Brewers lähtee hakemaan avausvoittoaan Cardinals-sarjassa. Brewers on hävinnyt sarjan molemmat ottelut. Lisäksi joukkue ei ole onnistunut tekemään juoksuakaan näissä otteluissa.

Brewers heittää kummulle parhaan syöttäjänsä Jimmy Nelsonin. Nelsonille ei ole tehty juoksukaan kolmessa edellisessä ottelussa ja miehen kahdeksan edellisen ottelun era on huikea 1.88.

Vierasjoukkue Cardinalsilla on tällä hetkellä sarjan parhaat syöttäjät ja se näkyy tulostaululla. Vierasjoukkue lähtee hakemaan tänään sarjan kolmatta voittoaan John Lackeyn johdolla.

Lackey on ollut vahvassa vedossa Cardinalsin muiden syöttäjien tapaan ja miehen era kahdessa edellisessä startissa Brewersiä vastaan on 1.93.

Brewersin heikko lyöntipeli, Cardinalsin uskomaton vire sekä kaksi kivikovaa syöttäjää antavat hyvän syyn iskeä lapulle alle kahdeksan juoksua.

Muut valinnat:

Oakland – Houston yli 7 juoksua (1,72)

Reds ML (2,17)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset