Sunnuntain EM-karsinnoilla tehtiin mukava tili!

vedonlyöntisanasto Money Talks | Vvihjeet.com

Huuhkajien EM-karsinnat päättyivät eilen Olympiastadionilla 1-1 tasapeliin Pohjois-Irlantia vastaan. Sunnuntain muihin EM-karsintaotteluihin isketyt betsit sujuivat niin ikään varsin mukavasti, joten lopputulos oli lopulta maukas 5/7. Lisäksi Twitterin puolella napattiin muutama kunnon ”jytky” kiinni.

Eiliset EM-karsinnat toivat pelitilille täytettä varsin mukavasti. Seitsemästä betsistä napattiin viisi osumaa ja lisäksi Twitterin puolella napatut maalintekijävedot kruunasivat Sunnuntain. Täydelliseen suoritukseen olisi tarvittu Saksan kolmen maalin voitto sekä Huuhkajien ottelun yli 2,5 maalia, joka jäi siis lopulta yhden maalin päähän.

Twitterin puolella meno oli jälleen hurjaa ja maalintekijöitä napsittiin taskuun kerta toisensa jälkeen. Maalintekijöiden lisäksi Huuhkajien sekä Skotlannin peleihin asetetuilla livebetseillä tehtiin tulosta.

Viimeistään näiden osumien jälkeen kannattaa ottaa meidät seurantaan myös Twitterissä. Twitterissä tarjoillaan livebetsejä päivittäin ja esimerkiksi eilen jaossa oli Veikkausliiga-joukkueen pelipaita.

Toivottavasti moni oli eilen mukana talkoissa. Jos ette ehtineet eilen mukaan niin ei hätää sillä EM-karsinnat jatkuvat jo tänään!

Tässä vielä listaus eilisen päivän osumista:

Robert Lewandowski tekee maalin päällä (5,50)

Paulus Arajuuri tekee maalin (20,00) / Twitter

Steven Fletcher tekee maalin päällä (6,00) / Twitter

Armenia – Albania yli 1,5 maalia (1,55)

Puola yli 1,5 maalia (2,15)

Suomi – Pohjois-Irlanti, molemmat joukkueet tekevät maalin (2,30)

Robert Lewandowski tekee maalin (1,80)

Aiheeseen liittyvät uutiset