Sunnuntain herkkupalana Arsenal – Liverpool

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua. Etenkin illan viimeiseltä ottelulta odotetaan paljon sillä heti kauden avauskierroksella nähdään jättiläisten kohtaaminen, kun Arsenal ja Liverpool iskevät yhteen Emirates Stadionillla.

Arsenal – Liverpool

Valinta: Liverpool yli 1,5 maalia (2,27) / Liverpool (3,05)

Valioliiga-kausi potkaistiin eilen käyntiin ja heti ensimmäisellä kierroksellä nähtiin suuri yllätys, kun Hull onnistui kampeamaan viime kauden mestarijoukkue Leicesterin kotonaan 2-1. Ensimmäisellä kierroksella nähdään myös jättiläisten kohtaaminen, kun Arsenal kohtaa kotonaan Liverpoolin.

Arsenal on ajautunut pahaan loukkaantumiskierteeseen kauden alla. Etenkin puolustuspäästä puuttu tärkeitä pelaajia, kun Gabriel, Per Mertesacker sekä Laurent Koscielny ovat ottelusta sivussa. Edellä mainitut miehet korvataan tänään kaksikolla ChambersHolding. Nuori topparikaksikko tulee olemaan tänään todella kovan paikan edessä. Kun hyökkäyspäästä puuttuu vielä Özilin ja Giroudin tasoisia pelaajia niin Arsenalin kerroin tuntuu todella ihmeelliseltä.

Vierasjoukkue Liverpool ei ole juhlinut Arsenalia vastaan pelatuissa vierasotteluissa, mutta nyt tilanne saattaa muuttua. Myöskin Liverpoolilla on tänään poissaoloja, mutta ne eivät ole läheskään niin tuntuvia, kuin ”Tykkimiehillä”. Liverpoolin manageri Jurgen Klopp on saanut rakentaa joukkuettaan rauhassa ja sen työn tulokset alkavat hiljalleen näkyä myös pelikentällä.

Gunnersilla on kotietu, mutta hurjat poissaolot tasaavat ottelun asetelemia. Kertoimet ovat tässä kohteessa hieman pielessä ja näin ollen me hyppäämme vierasjoukkue Poolin kelkkaan vaikka vieraidenkin yllä leijailee muutamia kysymysmerkkejä.

Liverpoolin kahdelle maalille tarjottu (2,27) kerroin otetaan talteen heti ja tämän lisäksi myös vierasjoukkueen voitto (3,05) on varsin kokeilemisen arvoinen veto.

Muut valinnat:

Roberto Firmino tekee maalin (3,85)

Arsenal yli 1,5 korttia (1,72)

Valioliiga-betsit sisään Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset