Sunnuntain KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com
Sunnuntain KHL-vihjeissä taistellaan lauantain jättämiä oloja vastaan kahden kohteen voimin. Slovan Bratislava matkustaa Lada Togliattin vieraaksi ja TsSKA isännöi Dinamo Minskiä Moskovassa.

Lada Togliatti – Slovan Bratislava

Valinta: Kotijoukkueen maalit varsinaisella peliajalla alle 2,5 (1,50)

Kotijoukkue Lada on KHL:n jumbona, eikä tätä voida pitää minään yllätyksenä. Yllättävää on ollut se, kuinka huono Lada on ollut. Seura antoi ensimmäisenä joukkueena päävalmentajalleen potkut kun Sergei Svetlov sai kengän kuvan prässihousujensa takamukseen. Valmentajan vaihdos ei ole joukkuetta auttanut vaan rämpiminen jumbona on jatkunut.

Ladan hyökkäyskalusto on erittäin heikko, eikä sieltä löydy edes yhtä laadukasta hyökkääjää. Hyökkäyskaluston heikkoudesta kertovat tilastot, 19 ottelua ja 28 tehtyä maalia. Kotiyleisön edessä Ladalla on ollut vielä vaikeampaa, kun kahdeksassa kotiottelussa Lada on saanut aikaiseksi vain seitsemän maalia, joten yli kolmen maalin tekeminen tänään olisi Ladalta aikamoinen paukku.

Slovan Bratislavan peli on kulkenut paremmin vieraissa kuin kotona, joka on hieman yllättävää. Slovanin kohdalla ei voida puhua laadukkaasta puolustuksesta tai maalivahtipelistä, mutta molemmat osa-alueet ovat joukkueella hyvää keskiluokkaa. Vieraissa Slovan on päästänyt seitsemässä ottelussa 15 maalia, joten Slovan pysäyttänee helposti Ladan heikon hyökkäyksen.

TsSKA Moskova – Dinamo Minsk

Valinta: Geoff Platt tekee maalin (2,60)

Tämä veto ei paljon perusteluita kaipaa. TsSKA on tehnyt 59 maalia, joista Platt on tehnyt 12. Kotijoukkue on tehnyt KHL:ssä eniten maaleja ja sillä on myös tällä hetkellä sarjan vaarallisin ylivoima, jota Platt pelaa.
Dinamo Minsk on päästänyt toiseksi eniten maaleja vierasotteluissa, 6 ottelua ja 14 päästettyä maalia. Kun lisätään heikkoon puolustamiseen vieraissa sarjan tämän hetken heikoin alivoima, ei Plattin tasoinen maalipyssy jää tässä ottelussa ilman maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset