Sunnuntain pesiskierrokselle muutama todella maistuva vihje!

Pesisvihjeet | Vvihjeet.com

Lauantain Superpesis-kierroksella pelattiin vain yksi ottelu, johon vihjasimme Kouvolan voittamaan Kiteen Pallon kertoimella 2,60. Kohde lopulta osuikin, kun Kouvola voitti pelin jaksoin 1-0 ja hyvä runimme sai mukavasti jatkoa. Tänään pelilistalta poimitaan muutama todella maistuva kohde.

Kitee – Raahe:

Valinta: 2 (3,25) / ML 2 (2,20)

Kitee kohtaa kotikentällään kovassa vireessä olevan Pattijoen. PattU on neljän ottelun voittoputkessa ja matkalla on kaatunut muun muassa Vimpeli sekä edellisessä ottelussa Sotkamo.

PattU taistelee tosissaan viimeisistä pudotuspelipaikoista ja hoitaa ottelun Kiteellä vahvan ykköskärkensä ansiosta.

Kankaanpää – Koskenkorva

Valinta: 2 (2,20)

Kankaanpäässä käydään häntäpään taistelu, kun viimeisille sijoille ennakoitu Kankaanpää isännöi ehkä koko sarjan eniten alisuorittanutta Koskenkorvaa.

Molemmat joukkueet pelasivat edelliset ottelunsa todellista hurlumhei pelisistä ja etenkin Kankaanpäällä on edessään kasvojenpesu, joukkueen otettua oikein huolella selkäänsä Hyvinkäällä. Koskenkorvalla on viime aikoina ollut parempi meininki päällä tappioista huolimatta, joten uskotaan Kossun hoitavan jumbokamppailun nimiinsä.

Loimaa – PunaMustat

Valinta: 2 (2,15)

Seuraava vihje tulee miesten Suomensarjasta. Suomensarja on hankala veikattava, joukkueiden vaihdellessa kokoonpanoja pelistä toiseen. Tänään kuitenkin pääsemme iskemään hyvään rakoon.

Loimaalla on Pöytyän Ykköspesiksen kanssa farmisopimus, mikä on toiminut hienosti alkukaudesta. Pöytyä taistelee tosissaan Ykkösessä pysymisestä eikä joukkue ole viime otteluissa antanut pelaajiaan enää Loimaan käyttöön. PuMu sen sijaan on pitänyt kokoonpanonsa samana lähes koko kauden, ja korjaakin potin tänään Loimaalla.

Pelionnea toivottelee: @Pesisblogi / Koppijokeri

Aiheeseen liittyvät uutiset