Sunnuntain Superpesis-kierros: Kärkikamppailu Sotkamossa!

Pesisvihjeet | Vvihjeet.com

Runkosarja lähenee loppuaan ja yksittäisten otteluiden tulokset merkitsevät enstistäkin enemmän. Tänään katseet kiinnittyvät Sotkamon Jymyn ja Joensuun Mailan väliseen otteluun.

Sotkamon Jymy – Joensuun Maila

Valinta: Joma ML (2,25)

Tänään Sotkamossa sarjassa kolmantena oleva Jymy kohtaa sarjakärki JoMan.

Jymy on kuusi pistettä JoMaa perässä, joten jos vieraat voittavat tänään niin he ovat Jymyä ylempänä sarjataulukossa. Jymyn otteet ovat ailahdelleet viimeaikoina, mutta kotona joukkue on aina kova vastus kenelle tahansa.

Vierasjoukkue JoMa lähtee otteluun kertoimien perusteella altavastaajana, mutta mielestäni ottelu on lähtökohtaisesti hyvin tasainen.

JoMa on voittanut seitsemän ottelua putkeen, joten meno on ollut todella vakuuttavaa, kuten sarjakärjeltä sopii odottaakkin.

JoMan kerroin on sen verran maukas, että siihen on yksinkertaisesti pakko tarttua.

PattU – KiPa

Valinta: PattU (2,00)

Kotijoukkue PattU on pelannut hienosti viimeaikoina. PattU on saalistanut pisteitä kuudesta edellisestä ottelustaan vaikka vastassa on ollut sarjan kärkijoukkueita. Edellisellä kierroksella PattU hävisi Jymylle vasta kotiutuslytöntikilpailun jälkeen.

Vierasjoukkue KiPa on voittanut kaikki joukkueiden keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella. KiPa on kuitenkin voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

KiPan vierastilasto on käsittämättömän huono. Joukkue on hävinnyt kahdeksan edellistä vieraspeliään ja edellinen vierasvoitto on lähes kahden kuukauden takaa.

Raahessa on tänään hieno ilma ja katsomo tulee olemaan ääriään myöten täynnä edellisen ottelun tapaan. Uskon vahvasti, että kotijoukkue nappaa tänään kauden avausvoittonsa Kiteestä.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset