Sunnuntain Valioliiga-kierros: Manun nollaputki katkeaa Liberty Stadiumilla?

Valioliiga | Vvihjeet.com

Sunnuntaina Valioliigassa pelataan kaksi ottelua. Päivän ensimmäisessä ottelussa Swansea kohtaa Liberty Stadiumilla Manun ja illemmalla nähdään Southamptonin ja Norwichin välinen kamppailu.

Swansea – Man Utd

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,18)

Pirteästi kautensa aloittanut Swansea joutuu tänään kovaan testiin, kun Man Utd vierailee Liberty Stadiumilla.

Swansea on tehnyt vähintään yhden maalin kaikissa kolmessa ensimäisessä Valioliiga-ottelussaan. Bafetimbi Gomis on iskenyt maalin jokaisessa pelaamassaan ottelussa ja tuore hankinta Andre Ayewkin on osunut kahdesti.

Swansea voitti viime kaudella molemmat Manua vastaan pelatut ottelut 2-1, joten historia lupaa hyvää kotijoukkueelle. Swansealla ei ole tänään merkittäviä poissaolijoita.

Vierasjoukkue Man Utd jyräsi Mestarien Liigassa Club Bruggen 0-4 ja eteni helpohkosti lohkovaiheeseen. Wayne Rooney iski hattutempun, joten mieheltä sopii odottaa maaleja myös päivän Valioliiga-ottelussa.

Vieraat eivät ole päästäneet Valioliigassa vielä maaliakaan, mutta toisaalta joukkue on tehnyt vain kaksi maalia. Tänään maaleja tarvitaan mikäli Manu haluaa kartuttaa pistesaldoaan.

Näiden joukkueiden kohtaamisissa on nähty lähes poikkeuksetta maaleja ja uskon vahvasti, että sama trendi jatkuu myöskin tänään. Swansea tulee olemaan vahva kotonaan ja luotan, että joukkue pystyy iskemään tänään vähintäänkin yhden maalin.

Yli 2,5 maalia tarjoaa mukavaa kerrointa, johon on syytä tarttua. Myös molemmat joukkuuet tekevät maalin-vetoa kannattaa harkita vetolapuille!

Muut valinnat:

Southampton – Norwich, vierasjoukkueen pallonhallinta yli 43,5% (1,74)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset