Fc Vasen Pakki – Sunnuntain Valioliiga-vihjeet

Valioliiga | Vvihjeet.com

Oikein loistavaa sunnuntaita kaikille. Meikäläinen on tässä jonkun aikaa elellyt taas hiljaiseloa, mutta palataan takaisin kovaakin kovemmalla ryminällä! Sunnuntai ja kolme Valioliiga -ottelua istuu tähän päivään kuin mies naiseen.

Aston Villa – Arsenal

Valinta: Yli 2.5 maalia (1,86)

Villa Parkille saapuu vieraita sarjataulukon kärkipäästä, kun keskiviikkona Mestarien liigan jatkopaikan varmistanut Arsenal lähtee murskaamaan sarjataulukon viimeiseksi valahtanutta Aston Villaa. Arsenal on viime aikoina kunnostautunut erityisesti hyökkäyspelissä ja kun vastassa on yksi sarjan heikoimmin puolustavista joukkueista saattaa verkot heilua totuttuun tapaan oikein kunnolla.

Arsenalin vahvuus on nimenomaan hyökkäyksessä, mutta ”helpoissa” peleissä on puolustuksella ollut tapana hieman rakoilla. Tasoitusvetoihin en uskalla lähteä, mutta yli 2,5 maalia tuntuu oikealta valinnalta.

Liverpool – West Bromwich

Valinta: Alle 2,5 maalia (1,75)

Liverpool saa vuorostaan vieraita Anfieldille, kun West Bromwich lähtee hakemaan pisteitä Jürgen Kloppin suojateilta. West Bromwich on tällä kaudella ollut erityisesti vieraissa monelle joukkueelle piikki lihassa ja tiivis puolustuspeli on satunnaisesti ajanut isommatkin Valioliiga -tähdet hermoromahduksen partaalle.

Tänään luvassa on tasainen, mutta täysin Liverpoolin kontrollissa oleva peli. Maaleja tuskin nähdään hirveästi ja 1-0 tulosveikkaus tuntuu todella osuvalta tähän kamppailuun. Näin myös vihjattu alle 2,5 maalia tuntuu loistavalta valinnalta.

Maalintekijöitä

Giroud (Arsenal) 2,00

Coutinho (Liverpool) 2,95

Aiheeseen liittyvät uutiset