Sunnuntain Valioliigakierros: Cityn kova vire saa jatkoa!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Sunnuntain Valioliigakierros on jo käynnissä, mutta tänään pelataan vielä kaksi ottelua. Everton isännöi  kovassa iskussa olevaa Man Cityä ja toisessa ottelussa nousijajoukkue Watford kohtaa Southamptonin.

Everton – Man City

Valinta: Man City yli 1,5 maalia (1,65) / Man City -1,5 (2,82)

Kotijoukkue Everton lähtee haastamaan hienosti kautensa avannutta Man Cityä. Everton voitti edellisellä kierroksella Southamptonin vieraissa komeasti 0-3.

Evertonin pelin sieluja ensimmäisissä otteluissa ovat olleet Ross Barkley sekä Romelu Lukaku. Vaikka joukkueella on alla vakuuttava vierasvoitto niin nykyvireinen Saints ei välttämättä ole järin suuri mittari.

Vierasjoukkue Man City on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Ensimmäisellä kierroksella City kaatoi WBA:n puhtaasti 3-0 ja edellisellä kierroksella sama toistui Stamford Bridgellä.

Joukkueen kapteeni Vincent Kompany on ollut loistava, Yaya Toure on palannut omalle tasolleen ja kun joukkueen hyökkäyspeli rullaa mallikkaasti Silvan ja Agueron johdolla niin tulosta on syntynyt.

Juuri tällä hetkellä City näyttää liigan parhaalta joukkueelta enkä jaksa uskoa, että vire olisi kadonnut viikon aikana mihinkään.

Everton oli hyvä edellisessä ottelussa, mutta sekään ei riitä tänään. City nappaa kauden kolmannen voittonsa.

Muut valinnat:

Watford – Southampton Molemmat joukkueet tekevät maalin, kyllä (1,77)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset