Sunnuntain vihjeissä kolme kohdetta KHL:stä!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Sunnuntaina pelataan taas KHL:ssä. Pelattavaa on paljon, joten poimitaan tälle päivälle kolme kohdetta pelattavaksi.

Avtomobilist Jekaterinburg – Lada Togliatti

Valinta: Maalien lukumäärä ottelun varsinaisella peliajalla yli 4,5 (1,90)

 

Kotijoukkue on itäisen konferenssin kakkosena ja vieraat toiseksi viimeisenä. Avtomobilist on pelannut hyvin ja jalkoihin onkin jäänyt ennakkoon heitä vahvempia joukkueita kuten: Metallurg Magnitogorsk, Salavat Ufa ja viimeisimpänä Ak Bars Kazan. Peli siis luistaa ja Ladan pitäisi olla kotijoukkueelle helppo suupala.

Molempien joukkueiden viimeisimmissä otteluissa ovat verkot heiluneet, joten toivotaan otteluun vähintään viittä maalia.

Sibir Novosibirsk – Spartak Moskova

Valinta: Sibir Novosibirsk -1,5 (2,00)

 

Sibir on saamassa pelinsä kulkemaan kun taas Moskovasta saapuvat vierailijat rypevät syvissä vesissä. Kotijoukkueella on alla kaksi voittoa ja perjantaina kaatui Pietarin SKA komeasti 5-2. Sibirin kolmesta voitetusta ottelusta kaksi on tullut vähintään kahden maalin erolla.

Spartak on hävinnyt omista peleistään neljä, joista kolme vähintään kahdella maalilla. Näitä tilastoja katsottaessa en epäile etteikö Sibir ottaisi tänään vähintään kahden maalin kotivoiton.

TsSKA Moskova – Traktor Tseljabinsk

Valinta: Geoff Platt tekee maalin (3,00)

 

TsSKA on onnistunut kahdessa edellisessä ottelussaan maalinteossa 9 kertaa. Geoff Platt on tehnyt tällä kaudella 5 ottelussa 4 maalia ja kun tänään vastaan asettuu Traktor tulee TsSKA iskemään maaleja, joista totuttuun tapaan Platt tekee ainakin yhden.

Aiheeseen liittyvät uutiset