Sunnuntaina operoitiin 100€ tuntipalkalla!

Livebetsit | Vvihjeet.com

Veikkausvihjeiden pitkäaikainen vihjaaja Jyrgen (taiteilijanimi) nakutti nimittäin meidän seuraajien kanssa twitterissä aivan käsittämättömän tuplauksen livebetseissä päätyyn asti. Ei ole tarkkaa tietoa kuinka moni oli leikissä mukana, mutta iso käsi kaikille jotka olivat!

Koko show alkoi neljän jälkeen sunnuntaina, kun aloituspanokseksi valittu 15€ sijoitettiin Karsluhe St. Pauli ottelun avausjakson over 1,5 maalia -kohteelle, jolle annettiin kerrointa 2,25. Tämähän nasahti kotiin ennen kuin ehti kissaa sanoa ja pelikassa näytti 33,75€. Kansa huusi lisää ja sitähän he saivat, kun voitettu summa sijoitettiin seuraavaksi Rangers – Peterhead -ottelun avausjakson yli 0,5 maalille. Kerrointa saatiin 1,85 ja kun Rangers viimein siirsi pallon maaliin oli pelitilillä jo 67,5€.

Kolmatta vaihetta ei jouduttu taaskaan kauaa odottelemaan, kun toisen vaiheen voitettu summa sijoitettiin Gil Vicente – Academico Viseu -ottelun avausjakson over 0,5 maalille. Kansa nosti kädet ilmaan voiton merkiksi vain hetkeä myöhemmin ja nyt pelitilillä oli jo pyöreästi 135€!

Jotkut seuraajat painoivat niin sanotusti ''bulilla stäkillä''

Jotkut seuraajat painoivat niin sanotusti ”bulilla stäkillä”

Lopullinen sijoitus päätettiin iskeä Mlada Boleslav – Fc Brno -otteluun. Toisen puoliajan yli 1,5 maalia antoi kerrointa tasan 2,00, joten lopputulos olisi joko 270€ taikka -15€. Betsi ui taskuun vasta ottelun 90′ minuutilla ja kansa oli jälleen villinä! Parissa tunnissa 15€ muuttuikin siis 270 euroksi.

Kiitos kaikille mukana olleille ja otetaan pian taas uudestaan!

Se oli siinä! Otetaan joku päivä uudestaan!

Se oli siinä! Otetaan joku päivä uudestaan!

Meidän twitter kannattaa ottaa seurantaan TÄSTÄ, niin pysytte hereillä kun seuraavan kerran printataan rahaa! Tahdomme loppuun vielä muistuttaa jokaista vastuullisesta pelaamisesta. Pelatkaa oman varallisuuden sallimissa rajoissa!

Aiheeseen liittyvät uutiset