Super Bowl kisa: Prop betseillä 50€ pelirahaa!

Super Bowl kisa

Super Bowl kisa tarjoaa kivaa lisäjännitystä yön otteluun. 50€ pelirahaa luvassa parhaiten prop betsejä osuvalle kisaajalle! Pääsetkin siis tässä artikkelissa osallistumaan kisaan, jossa veikataan kaikkea muuta kuin ottelun lopputulosta tai ylipäätään siihen liittyviä asiota. Prop betsit ovat monelle Super Bowlin suola, joten ei muuta kuin omat valinnat pöytään.

Super Bowl kisa: Veikkaa ja voita 50€ pelirahaa!

Super Bowliin on usein tarjolla mitä mielenkiintoisempia erikoisvetoja, joissa pääsee veikkaamaan hyvinkin lajirajoja rikkovia H2H kohteita tai vaikka Donald Trumpin twiittien määrää. Me haluamme osallistua näihin talkoisiin tarjoamalla näistä poimitut kolme suosikkikohdetamme ja te pääsette tässä artikkelissa laittamana oman rivinne sisään. Eniten osumia kerännyt kisaaja nappaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille ja tasatilanteessa suoritamme arvonnan.

Star Spangled Banner over / under 2 minuuttia

Ensimmäinen tarjolla oleva prop betsi on USA:n kansallislaulun pituuden veikkaaminen. Rajaksi on yleisesti asetettu 2 minuuttia, joten mekin laitamme tuon samaisen limitin tähän kisaan. Laulajana nähdään Pink, josta jokainen saa vetää omat johtopäätöksensä, mutta Pinkillä on flunssa, mikä varmasti jollain tavalla vaikuttaa asiaan.

Nuhainen esitys saattaa painua underiksi tai sitten hidastaa laulajaa sen verran, että aika painuu yli kahteen minuuttiin. Kutkuttavan jännittävä asetelma ensimmäiseen kohteeseen!

Coinlip: Heads or Tails?

Super Bowlin kolikon heitto on toinen erittäin paljon keskustelua herättävä kohde. Tails never Fails kuuluu sanonta, mutta miten asia on mennyt historiallisesti? Tails johtaa 27-24 overall ja Tails on osunut viimeiset neljä kertaa peräkkäin.

Olisiko siis jo aika Headsin ottaa omansa vai jatkaako Tails dominointiaan? Jokainen saa näistä asetelmista tehdä omat johtopäätöksensä, mutta aivan tasan 50/50 historia ei ole, vaikka kolikon heitto onkin malliesimerkki kyseisestä asetelmasta.

Gatorade kylvyn väri: Useita vaihtoehtoja

Niin sanottu Gatorade Bath tuli tutuksi NFL:ssä, kun 1984 New York Giants aloitti nyt perinteeksi muodustuneen tavan ”onnitella” valmentajaansa voitosta. Tämän jälkeen asia yleistyi, mutta ihan joka kerta Gatoradea ei ole kaadettu mestarivalmentajan niskaan.

Historia viime aikoina tarjoaa seuraavan rivin:

Ei Gatoradea, Oranssi, Sininen, Oranssi, Ei Gatoradea, Lila, Oranssi, Oranssi, Keltainen, Läpinäkyvä, Läpinäkyvä.

Voiko tästä rivistä päätellä jotain? Patriotsit eivät viime vuonna tehneet Gatorade kylpyä. Edellisen mestaruuden aikana se oli sininen. Oranssi on ollut suosittu, mutta myös läpinäkyvää on käytetty.

Näitä pohtimalla saa päänsä pyörälle, mutta yksi täytyisi valita. Pistä alle paras arvauksesi!

Kilpailun säännöt & osallistuminen:

1. Veikkaa artikkelin lopussa olevaan Super Bowl kisa -lomakkeeseen, omat veikkauksesi yllä mainituista kohteista Super Bowliin New England Patriotsin ja  Philadelphia Eaglesin välillä. Veikkausaika päättyy huomenna maanantaina klo 01.00. Esimerkki veikkaus: Yli, Tails, Ei gatoradea.

2. Voittaja on se, joka veikkaa eniten kohteita oikein. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

3. Kilpailun voittaja nappaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Vetovihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden.

7. HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, vähintään 5€ panoksella vuoden 2018 aikana – kuitenkin ennen 5.2.2018 klo 01:00. Jos sinulla ei ole vielä Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki alla olevasta napista.

 

[contact-form-7 id=”10239″ title=”Super Bowl -kisa”]

Aiheeseen liittyvät uutiset